Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro03.11.2015 00:16

La Pietrari


A A

Investițiile micilor întreprinzători aduc bani la bugetul local

Investițiile micilor întreprinzători aduc bani la bugetul local
Încă o investiție benefică pentru comuna Pietrari: atelier de producție elemente din lemn

❚ ...Dar creează și locuri de muncă, în special pentru cetățenii comunei

ANA MARIA POPESCU


Fondurile europene reprezintă o șansă reală de dezvoltare a unităților administrativ teritoriale! Acest lucru a fost înțeles și de autoritățile locale de la Pietrari care, după ce au decis să participe la înființarea unui Grup de Acțiune Locală, au trecut rapid la etapa a doua, aceea de a-i convinge pe micii întreprinzători din localitate să acceseze fonduri nerambursabile prin GAL „Valea Ialomiței” pentru dezvoltarea de afaceri private, menite să contribuie atât la bunăstarea personală a micilor oameni de afaceri, dar mai ales la dezvoltarea localității.

După ce în comună s-a realizat un depozit modern de fructe pe fonduri europene, acum un alt întreprinzător curajos a reușit să răzbată birocrația din sistem și să realizeze la Pietrari o fabrică de îmbinări masă lemnoasă, creând astfel locuri de muncă pentru cetățenii din comună, dar în același timp și o sursă importantă de venit la bugetul local.

Potrivit edilului de la Pietrari, Cornel Coman, atelierul de producție elemente din lemn este finanțat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) și are o valoare totală eligibilă de 176.173 euro, din care 149.747 euro reprezintă finanțare publică prin PNDR, iar restul de bani reprezintă contribuția privată a beneficiarului.

Construcția fabricii de îmbinări masă lemnoasă a durat mai bine de un an și jumătate, iar lucrările au fost executate de SC MOSKON AKEN SRL din București.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Vaccinarea antigripală a căzut pe un plan secund!
A scăzut excedentul balanței comerciale
Șotânga și Râu Alb, sprijinite de CJD pentru dezvoltare
566 de locuri de muncă disponibile
Dublează-ți veniturile în doar 1 an - Investiție minimă, profit garantat!
Proiectul pentru DN 71 provoacă îngrijorare
Întreruperi energia electrică
Protocol semnat pentru noile Centuri de la Târgoviște, Pucioasa și Fieni
Bugetul pentru comune, orașe și municipii din Dâmbovița a fost aprobat
Infrastructura educațională continuă să se schimbe


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Criza și liderii adevărați (II)

Dacă Ununea Europeană alegea răspunsul clasic, œSănătatea nu este de competența structurii europene, ci este abordată la nivelul fiecărui stat membruœ, o spun cu mâna pe inimă, nu cred că mai exista UE acum. Însă Uniunea Europeană și-a revenit ca boxerul din pumni.

După o ezitare, am observat cu toții un leadership european pe criza sanitară. Comisia Europeană a devenit forța mobilizatoare în... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale