Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.01.2020 00:21

În Dâmbovița,


A A

Investiții importante, în pregătire la CJD

Investiții importante, în pregătire la CJD

❚ „Avem achiziție în derulare pe ce înseamnă podul peste râul Argeș, DJ 711 A, la kilometrul 36, la Potlogi. Valoarea investiției este de aproape 14 milioane de lei” ❚ „Mai avem în procedură de achiziție biblioteca pentru copii. Valoarea investiției se va ridica undeva la 23-24 de milioane de lei”

 

ȘTEFAN KHALIL

 


 

Consiliul Județean Dâmbovița face două achiziții de marcă pentru dezvoltarea județului! Într-o conferință de presă susținută recent, președintele CJD Alexandru Oprea a confirmat că au început procedurile de achiziție pentru podul de la râul Argeș, din Potlogi, precum și biblioteca pentru copii din municipiul Târgoviște. De asemenea, conducerea Consiliului Județean a precizat că au fost consolidate mai multe zone din județ afectate de calamități. Autoritățile județene preconizează că cele două investiții vor fi finalizate în primăvara acestui an. „Avem achiziție în derulare pe ce înseamnă podul peste râul Argeș, DJ 711 A, la kilometrul 36, la Potlogi. Valoarea investiției este de aproape 14 milioane de lei. Mai vreau să fac precizarea că în anul 2018 nu s-a decontat din banii acordați județului Dâmbovița pe calamități... niciun leu. În 2019, din suma de 57 de miliarde de lei alocați, am reușit să decontăm 20 de miliarde. S-a lucrat în măsura în care procedurile de achiziție au fost finalizate și am reușit să punem în practică lucrările care erau absolut necesare pentru consolidarea unor puncte sau unor sectoare de drum care au fost afectate de calamități. De asemenea, mai avem în procedură de achiziție biblioteca pentru copii. Valoarea investiției se va ridica undeva la 23-24 de milioane de lei. Ne-a fost transferată prin bunăvoința Primăriei Târgoviște o centrală termică și acolo vom face o bibliotecă... spunem noi de referință pentru municipiul Târgoviște și pentru ceea ce înseamnă această activitate extrem de importantă”, a precizat președintele Consiliului Județean Alexandru Oprea.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Salvați viața preotului Botea Costin!
Primul deces cauzat de COVID-19 în Dâmbovița
Primul deces cauzat de COVID-19 în Dâmbovița
Carantină la Hotel Ceres - "un pericol imens"!
Dotări masive pentru Spitalul Județean Târgoviște
ROMÂNIA FĂRĂ SPERANȚĂ
Primul caz de coronavirus în Dâmbovița!
Primarul Târgoviștei, nemulțumit de măsurile Guvernului contra COVID-19
ORDONANȚA MILITARĂ nr. 3 din 24.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19
Uzina Automecanica Moreni își reia parțial activitatea


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

ROMÂNIA FĂRĂ SPERANȚĂ

Războiul cu coronavirus a adus în discuție, pentru guvernanții României – dacă o fi adus-o – o problemă de viață și de moarte pentru milioane, nu este o exagerare, da, pentru milioane de români. 

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale