Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.02.2023 00:13

La Niculești,


A A

Investiții pe band rulant n 2023!

Investiții pe band rulant n 2023!

*În cadrul proiectului de modernizare a Primriei Niculești, noul corp de cldire va fi gata de Paște

 

Un an plin de investiții în comuna Niculești! Așa se anunț a fi anul 2023 pentru Unitatea Administrativ Teritorial Niculești, unde autoritțile locale se pregtesc s definitiveze obiectivele începute anul trecut și s le demareze pe cele noi care au primit deja finanțarea mult așteptat. Corpul nou de cldire al Primriei Niculești a ajuns la faza finisajelor și  urmeaz s fie gata în preajma Srbtorilor Pascale, iar noile investiții vor debuta cât de curând, mai ales c venirea primverii, a sezonului cald, este momentul cel mai prilenic pentru deschiderea șantierelor.   

,,Prelungirea Primriei Niculești, noul corp de cldire se afl pe final...  Nu este înc gata, pentru c mai sunt lucrrile de interior, zugrveli, pardoseli, chestiuni de felul acesta. Pe la Paște noi sperm c va fi gata. Investiția a fost realizat prin Programul Național de Dezvoltare Local (PNDL 2) și a costat 16 miliarde de lei vechi. Alte investiții care vor demara la Niculești ... Trebuie s dau ordinul de începere la extinderea rețelei de canalizare în satele Niculești și Ciocnari, este vorba de o extindere pe niște strzi laterale pentru c în rest este rețea de canalizare. Tot pe Programul ,, Anghel Saligny’’ se realizeaz și extinderea canaliztrii. Urmeaz ca, în viitorul apropiat, Compania de Ap Dâmbovița s scoat la licitație și extinderea rețelei de ap, pe Programul Operațional Infrastructur Mare (POIM). Unde fac eu extinderea canalizrii se va face și extinderea de ap... La finalul acestor lucrri putem spune c toat localitatea, toate ulițele, toate strzile... vor avea ap și canalizare. Mai am de realizat un pod, pe DC 159, în satul Niculești, tot pe Programul ,,Anghel Saligny’’, care se afl în faza de licitație și care va costa 18 miliarde lei vechi’’, ne-a relatat ieri primarul comunei Niculești, Dorinel Soare.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Campania 2022 de scheme de sprijin cuplat n sectorul vegetal
Rata șomajului, n scdere: 3,07%
"Calitatea vieții pensionarilor din Romnia trebuie mbuntțit"
384 de fermieri dmbovițeni s-au nscris n Programul de tomate
Avanseaz lucrrile la rețeaua de canalizare
Conferința ”Educație financiar pentru creșterea afacerilor și dezvoltarea economic”
673 de locuri de munc disponibile
Pensionarii nu ies n strad pentru proteste
676 de locuri de munc disponibile
Fondurile de vntoare, la mare cutarePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

O grev care anun marea furtun romneasc

GEORGE COAND


Greva cadrelor didactice, cu toate controversele pe care le-a stârnit, a artat guvernrii c coala este acel factor fundamental fr de care o naiune nu poate funciona, nu este viabil. Iar domnului preedinte al republicii, Klaus Werner Iohannis – s reamintim c, la baz, este profesor – i-a btut obrazul punându-i în fa un adevr dur: România educat –... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale