Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.04.2024 00:16

Planuri mari


A A

Investiții masive în infrastructura educațională la Dobra

Investiții masive în infrastructura educațională la Dobra

Primarul comunei Dobra, Daniel Nica, a făcut publice planurile pentru modernizarea infrastructurii educaționale din comună, subliniind necesitatea îmbunătățirii condițiilor de învățare pentru copiii și tinerii din întreaga localitate.

Într-o declarație recentă, primarul Daniel Nica a detaliat proiectele majore pe care le are în implementare. Unul dintre acestea este modernizarea Școlii Gimnaziale din Dobra, pentru care se intenționează depunerea unui proiect în valoare de 6.600.000 de lei prin Programul Operațional Regional (POR). Scopul acestui proiect este crearea unui mediu educațional modern și funcțional, adaptat nevoilor actuale ale elevilor și cadrelor didactice.

În plus, pentru Școala „Iulian Rusu” din Mărcești, a fost deja depus un proiect în valoare de 1.900.000 de lei prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Acest proiect vizează reabilitarea moderată a instituției și se află în prezent în etapa de pregătire pentru licitația publică. În contextul dotării școlilor, primarul Daniel Nica a anunțat depunerea unui alt proiect prin Ministerul Învățământului.

Am demarat proiecte importante pentru modernizarea infrastructurii educaționale în comuna noastră. La toate unitățile de învățământ din ambele sate se vor face investiții semnificative. La Grădinița din Dobra, lucrările avansează rapid, incluzând anveloparea exterioară a clădirii, schimbarea acoperișului, înlocuirea instalației electrice și introducerea unui sistem de încălzire eficient cu pompe de căldură. De asemenea, se vor monta panouri fotovoltaice și acumulatori de stocare a energiei electrice, alături de alte investiții, toate având ca scop asigurarea celor mai bune condiții pentru copii”, a declarat primarul Daniel Nica.

 


Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

674 de candidați au susținut proba scrisă la titularizare
Admiterea la liceu 2024
Începe examenul de titularizare
Promovabilitatea la Bacalaureat a crescut: 78,9%
Despre grijile vieții
Conferința pastoral-misionară la Târgoviște
Sprijin pentru tineri elevi care vor concura în SUA
Reabilitarea Liceului Teoretic „Ion Heliade Rădulescu”
Festivalul „Peștera-Padina”
Meditație la Duminica Sfinților Români


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană

După alegerile europene, se conturează temele Agendei Europene 2024-2029. Alegerile europene 2024 confirmă trendul „unei mai puține cooperări europene” și al „promovării mai puternice a interesului național”. Mesajele diferă în funcție de liderii țărilor membre și doctrina partidelor aflate la putere, dar constatãm o situație nouă la nivel european.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale