Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.05.2024 00:18

Grădinița „Prichindel" și lucrările de reabilitare - în prim plan


A A

Investiții în educație și infrastructură în Pucioasa

Investiții în educație și infrastructură în Pucioasa

*Primarul Constantin Ana a transmis că  vor fi separate spațiile de învățare și odihnă, pentru a asigura un mediu optim pentru creșterea și educarea copiilor din comunitate

 

Primarul Constantin Ana din Pucioasa a prezentat stadiul investițiilor, în special proiectul de reamenajare a Grădiniței „Prichindel”, care promite să devină un exemplu de standarde educaționale ridicate.

Proiectul Grădiniței „Prichindel", implementat prin intermediul programului Axa 13, se evidențiază prin conceptul său inovator, ce include un loc de joacă modern, un amfiteatru în aer liber, opt săli de clasă și șapte dormitoare. Primarul Constantin Ana a transmis că  vor fi separate spațiile de învățare și odihnă, pentru a asigura un mediu optim pentru creșterea și educarea copiilor din comunitate.

„În ceea ce privește Grădinița Prichindel, avem un loc de joacă modern, un amfiteatru în aer liber, opt săli de clasă și șapte dormitoare. Nu dorim să suprapunem spațiile de învățare cu cele de odihnă. Bucătăria este deja complet echipată. Cred că va fi una dintre cele mai moderne grădinițe din zonă”, a declarat primarul Constantin Ana.

Pe lângă investiția în educație, autoritățile locale au demarat lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere în trei cartiere ale orașului, urmărind îmbunătățirea accesibilității și calității vieții pentru locuitorii din acele zone. Biblioteca din Pucioasa se află în proces de reabilitare. „Ultimul proiect al nostru va fi modernizarea și extinderea Primăriei. Am lăsat-o ultima pentru că așa este normal, într-o comunitate te ocupi mai întâi de restul problemelor, după de casa noastră”, a adăugat primarul Constantin Ana.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

674 de candidați au susținut proba scrisă la titularizare
Admiterea la liceu 2024
Începe examenul de titularizare
Promovabilitatea la Bacalaureat a crescut: 78,9%
Despre grijile vieții
Conferința pastoral-misionară la Târgoviște
Sprijin pentru tineri elevi care vor concura în SUA
Reabilitarea Liceului Teoretic „Ion Heliade Rădulescu”
Festivalul „Peștera-Padina”
Meditație la Duminica Sfinților Români


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană

După alegerile europene, se conturează temele Agendei Europene 2024-2029. Alegerile europene 2024 confirmă trendul „unei mai puține cooperări europene” și al „promovării mai puternice a interesului național”. Mesajele diferă în funcție de liderii țărilor membre și doctrina partidelor aflate la putere, dar constatãm o situație nouă la nivel european.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale