Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro13.05.2022 00:15

Ieri, ISU Dâmbovița a organizat cursuri pentru...


A A

Instruirea privind măsurile de prim ajutor

Instruirea privind măsurile de prim ajutor

*Ieri a avut loc instruirea elevilor privind măsurile de prim ajutor la Liceul ”Ion Ghica” din Târgoviște, iar cu o zi în urmă, a fost instruit personalul de la Penitenciarul Mărgineni

 

Ieri, 12 mai a.c., un instructor pentru formarea paramedicală de la Centrul de Formare și Pregătire în Descarcerare și Asistență Medicală de Urgență a fost prezent în mijlocul elevilor de la Liceul ”Ion Ghica” din Târgoviște unde a prezentat o serie de măsuri pentru acordarea primului ajutor. Temele au vizat conduita de urmat în cazul unei persoane inconștiente dar care respiră, în situația unei persoane aflată în stop cardio respirator și dezobstrucția căilor aeriere a unei persoane adulte.

Cei aproximativ 100 de elevi prezenți au fost interesați de tematica abordată și au experimentat alături de instructorul nostru unele manevre de prim ajutor. Totodată, în data de 11 mai a.c., un instructor pentru formarea paramedicală de la Centrul de Formare și Pregătire în Descarcerare și Asistență Medicală de Urgență și pompieri de la Detașamentul Moreni au desfășurat o activitate de instruire la Penitenciarul Mărgineni. Aceasta a avut ca temă primul ajutor în cazul autoincendierilor persoanelor private de libertate și modul de acțiune în cazul unui incendiu produs la nivelul camerelor de detenție.

Cele 25 de cadre de la Penitenciarul Mărgineni prezente au fost interesate de informațiile oferite și au exersat alături de instructorul nostru manevrele de prim ajutor prezentate. Scopul acțiunii a fost să formeze deprinderi personalului care acționează pentru stingerea unui incendiu produs în interior și pentru salvarea unei persoane cuprinsă de flăcări.

 

 

V.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Șansa României (I)
Investiții ample în infrastructura educațională
Intervenții la limită ale pompierilor dâmbovițeni
Valul de caniculă aruncă în aer numărul urgențelor medicale
ANAF a rambursat TVA în cuantum de 2,78 miliarde lei,
Un bărbat de 36 de ani, reținut de polițiști
Dâmbovița, reprezentată la Comitetul European al Regiunilor
Petre Țuțea și adânca sa supărare... filozofică politică pe români
71,79% promovabilitate la Examenul de Bacalaureat
Războiul lui Putin, la scara necuprinsă a Universului


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șansa României (I)

Războiul din Ucraina a adus o poziționare europeană fantastică pentru România. Să trecem peste mesajele imediate, în special legate de imagine, și să vedem cum abordăm, structurat, această fereastră de oportunitate.

Resursele naturale, fie ele gaze naturale sau metale prețioase, devin incredibil de importante în jocul autonomiei strategice europene. România are nevoie acum de o abordare... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale