Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.09.2022 00:15

Administrația locală mai bifează o investiție importantă


A A

Infrastructură sportivă și educațională în dezvoltare la Raciu

Infrastructură sportivă și educațională în dezvoltare la Raciu

*După ce anul trecut a fost inaugurat un teren multifuncțional la Școala Raciu, acum, primarul Vasile Grădinaru, a anunțat că a fost realizată amenajarea bazei sportive din satul Șuța Seacă, obiectiv de investiții implementat  prin Programul Județean de Dezvoltare Locală (PJDL)

 

Primăria comunei Raciu continuă să finalizeze proiecte importante pentru dezvoltarea localității! După ce anul trecut a fost inaugurat un teren multifuncțional la Școala Raciu, acum, primarul Vasile Grădinaru, a anunțat că a fost realizată amenajarea bazei sportive din satul Șuța Seacă, obiectiv de investiții implementat  prin Programul Județean de Dezvoltare Locală (PJDL), inițiat de președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan. Valoarea totală a proiectului este de 499.628,37 lei inclusiv TVA din care: contribuție din bugetul local  – 279.950,21 lei inclusiv TVA și contribuție Buget Consiliul Județean Dâmbovița – 219.678,16  lei inclusiv TVA. Primarul Vasile Grădinaru a oferit detaliile investiției de anvergură cu care administrația publică locală din Raciu se poate mândri.

„Este într-adevăr o reușită pe care am făcut-o  pentru tinerii noștri din localitate, și nu numai. În ceea ce privește acest proiect, pot să vă spun că s-au realizat următoarele lucrări: împrejmuirea terenului de fotbal cu plasă de sârmă pe stâlpi metalici, h=2.00m, L=318 ml; împrejmuirea terenului de fotbal cu plasă de sârmă pe stâlpi metalici, h=4.00m, L=36 ml; amenajarea unei parcări în suprafață de 220 mp adiacentă drumului de acces D.E. 1011; amenajarea de alei pietonale care să lege zonele funcționale, în suprafața totală de 278 mp; amenajarea de spații verzi cu rol ambiental în jurul terenului de fotbal; amplasarea a trei bănci acoperite (două bănci de rezervă -13 locuri și una pentru observatori - 6 locuri); amplasarea a două gradene cu câte 30 de scaune din polipropilenă cu spătar; realizarea unui puț forat pentru alimentare cu apă și amplasare bazin de apă. Totodată, proiectul prevede și Amplasarea unui bazin vidanjabil; Platforme beton pentru amplasare containere modulare; Container modular oaspeți;Container modular gazde; Container modular tip grup sanitar dotat cu boilere pentru apă caldă, dușuri, toalete și lavoare”, a transmis primarul comunei Raciu, Vasile Grădinaru.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Cornul și laptele, un program prea învechit?!
Desființarea specializării de învățător de la liceele pedagogice
IȘJ pregătește o evaluare pentru elevi
Sfinții Trei Ierarhi
„Resursa umană, 99% calificată în școlile din Dâmbovița”
Daruri oferite Centrului social de la Bucșani
Zaheu - model de pocăință
„Lucrările la examenul de Titularizare și Definitivat vor fi corectate digitalizat”
Manifestări dedicate Zilei Culturii Naționale
Cursuri pentru... profesoriPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Ministrul Afacerilor Europene la români

Din când în când e bine să reevaluăm strategic anumite abordări. Relaționarea României cu Uniunea Europeană a fost un subiect evolutiv, iar acum ne bucurăm de statutul de membru al acestei uniuni politice și economice de 27 de țări europene.

Optimizarea relaționării cu UE a fost o temã pe agenda țării încă înainte de aderarea din 1 ianuarie 2007. Ne amintim că... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale