Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.01.2022 00:14

În municipiul Târgoviște…


A A

Infrastructura educațională continuă să se schimbe

Infrastructura educațională continuă să se schimbe

Administrația publică locală târgovișteană vine cu vești bune la început de an pe ceea ce înseamnă infrastructura educațională! Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat că luna viitoare se vor face ultimele amenajări în curtea Școlii ,,Matei Basarab” nr. 13, iar elevii și cadrele didactice își vor relua activitatea într-o unitate de învățământ modernă, la standarde europene.

Singurul lucru care ar putea întârzia revenirea elevilor la Școala 13 ar fi temperaturile scăzute, din cauza cărora nu se va putea asfalta în curtea incintei. Totuși, când temperaturile se vor ridica, atunci vor fi reluate și lucrările. Până acum, stadiul de execuție la unitatea de învățământ menționată depășește 95%.

„Avem foarte multe proiecte pe infrastructura educațională. Dacă timpul ne va permite, vom finaliza amenajările curții de la Școala Gimnazială «Matei Basarab», în luna februarie, iar această să fie redată colectivității de elevi și cadre didactice de acolo. Vă anunț că este un proiect important realizat de noi, va fi o școală foarte modernă, care are un stadiu de execuție deja de peste 95%. Repet, ar fi bine să prindem câteva zile cu temperaturi cât de cât ridicate pentru a putea asfalta curtea școlii. Putem să discutăm și acolo de una dintre cele mai moderne unități de învățământ din țară.

De asemenea, continuă lucrările la Școala Gimnazială «Tudor Vladimirescu»”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan. Conducerea Primăriei Târgoviște a mai confirmat că în această perioadă se încearcă obținerea unor surse importante de finanțare pentru reabilitarea unităților de învățământ, Școala Gimnazială ,,Vasile Cârlova” nr. 1 și Școala Gimnazială ,,Radu cel Mare” nr. 10.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Viza anuală a autorizației de mediu și autorizației integrate de mediu
Conflict de muncă încheiat la SC Municipal Construct SA!
356 de locuri de muncă disponibile
„Târgoviștea, reașezată pe harta metalurgiei europene”
„Nemulțumirile profesorilor, tot mai evidente”
Primele bare laminate, în producție la Târgoviște
Prima de inserție – Stimulent acordat absolvenților care se angajează!
194 angajări după recenta Bursă generală a locurilor de muncă
„Micii fermieri nu sunt foarte bine organizați și nu sunt foarte bine reprezentați”
Tichetele valorice, înlocuite de carduri la Centrul de Transfuzii


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Războiul lui Putin, la scara necuprinsă a Universului

Găuri negre (blackhole) și stele neutronice sunt în ciocnire între ele și, apoi, fuzionează; un obiect cosmic misterios dintr-o galaxie pitică, aflată la 3 miliarde ani-lumină de Terra „a produs 1600 de explozii de energie în doar 60 de ore; celebrul telescop spațial Hubble, iscodind cu ochiul său magic Universul, a descoperit rămășițele gazoase ale unei supernove antice rătăcind în Marele Nor al lui Magellan și că centrul Căii... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale