Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.05.2024 00:15

Continuă demersurile pentru...


A A

Înființarea substației de ambulanță la Dărmănești

Înființarea substației de ambulanță la Dărmănești

*Substația de la Dărmănești va deservi nevoile de asistență medicală de urgență pentru mai multe localități din zonă, inclusiv I.L. Caragiale, Mija, Adânca și Săcuieni

 

Conducerea Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Dâmbovița anunță că proiectul înființării unei substații de Ambulanță la Dărmănești a primit aprobarea Comisiei Interministeriale, reprezentând un moment important în îmbunătățirea asistenței medicale de urgență în județ.

Conform declarațiilor managerului SAJ Dâmbovița, Mihail Gheorghe, proiectul a fost validat de către comisia respectivă, iar următorul pas este emiterea Ordinului de ministru. După finalizarea acestui proces formal, se estimează că substația va intra în funcțiune în aproximativ un an și jumătate. O caracteristică distinctivă a proiectului constă în planul său de a funcționa fără personal dedicat, ci cu angajați care își desfășoară deja activitatea la alte substații. Această abordare a fost necesară pentru a evita obstacolele potențiale legate de aprobarea suplimentării de posturi în cadrul SAJ, care este reglementată la nivel național prin hotărâre de Guvern.

Substația de la Dărmănești va deservi nevoile de asistență medicală de urgență pentru mai multe localități din zonă, inclusiv I.L. Caragiale, Mija, Adânca și Săcuieni.

Mihail Gheorghe, managerul SAJ Dâmbovița, a vorbit despre importanța acestui proiect: „Dacă în proiect era prevăzut și personal, probabil nu ar fi trecut. La noi, suplimentarea de posturi se face la nivel național, prin hotărâre de Guvern, ultima oară când s-a întâmplat acest lucru a fost în timpul pandemiei”, a transmis Mihail Gheorghe, managerul SAJ Dâmbovița.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul
Evidența bolnavilor cronici, în vizorul Ministerului Apărării
Zero focare active de pestă porcină africană
Numărul urgențelor crește odată cu temperatura
Controale ITM privind protecția contra caniculei
„Sanitas la înălțime” promovează și un stil de viață sănătos
Producția de grâu este de 3655 kg/ha, dar recoltatul încă nu s-a încheiat
Activități anticorupție la Primăria Odobești
410 de locuri de muncă vacante
Campania de informare privind dialogul social


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană

După alegerile europene, se conturează temele Agendei Europene 2024-2029. Alegerile europene 2024 confirmă trendul „unei mai puține cooperări europene” și al „promovării mai puternice a interesului național”. Mesajele diferă în funcție de liderii țărilor membre și doctrina partidelor aflate la putere, dar constatãm o situație nouă la nivel european.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale