Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.11.2021 00:20

Editorial


A A

Inconștiență sau iresponsabilitate?

Inconștiență sau iresponsabilitate?

A venit timpul ca românii să-și ia țara înapoi și în propriile mâini, cu riscul ca acele „forțe oculte”  de pe la Berlin și Bruxelles, sau de pe aiurea, care-i „orientează”, pe Iohannis și Cîțu, să urle amenințându-i cu focul iadului. Hai s-o vedem și p-asta. Când țara se ridică, românii ajungând dincolo de limita faimoasei răbdări strămoșești, Vasile Florin Cîțu împarte fel de fel de funcții acoliților săi, până și bătăușilor de ziariști, sperând să rămână la butoanele puterii de la Palatul Victoria, nici mai  mult, nici mai puțin, decât… opt ani.

Ei, na! Pe ce se vor fi bazând, vorba lui Ilie Moromete, liberalii, că pe remarcabile și strașnice realizări spre liniile patriei și ale națiunii în niciun caz. O, Doamne, cumplită mai este și agățarea asta cu ghearele și cu dinții de nenorocitul acela de ciolan al Puterii! Cîțu acesta, pe care-l susține până-n pânzele albe președintele Klauss Werner Iohannis, se crede, absurdă părere, cel chemat să salveze România, dar noi ne-am prins că omul acesta care, doar el se vede în chip de Superman, și ar vrea să-l vedem și noi astfel, deci, ne-am prins că omul acesta care nu se dă dus de la palatul Victoria, are o comandă din afara fruntariilor românești:  distrugerea definitivă a României.

Numai că guvernul nu are nici o autoritate asupra Parlamentului, altminteri dom Cîțu se face posibil de încălcarea Constituției. Dar să revin. Când țara se ridică, fiind posibilă o altă revoluție, românilor guvernarea iohannisto cîțistă ucigându-le și ultima speranță, să te faci că nu vezi ce se petrece în stradă este o dovadă certă... de inconștiență? De iresponsabilitate? Eu spun, și una și alta.

 

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Crima de depopulare a României de români...
România în calea crivățului siberian
„Profesorul de fericire”
Fără „Unire-n cuget și-n simțiri”, România este pierdută
Facturiada
Criza și liderii adevărați (II)
Criza și liderii adevărați (I)
Tragică lecția kazahă...
Tragică lecția kazahă...
Eminescu. Și punctum


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale