Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.03.2020 00:21

Ieri,


A A

Incendiu la o anexă gospodărească din comuna Lucieni

Incendiu la o anexă gospodărească din comuna Lucieni

❚ Intervenția promptă a pompierilor a salvat din calea flăcărilor locuința proprietarului, 80 de stupi și o stivă de lemne pentru foc

 

Ieri dimineață, în jurul orei 04:30, pompierii târgovișteni au fost alertați pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească din comuna Lucieni, deplasânduse la locul evenimentului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. În urma cercetărilor efectuate la fața locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui foc deschis făcut în aer liber, lăsat nesupravegheat, care a aprins vegetația uscată din jur și s-a extins la o proprietate vecină. În urma producerii incendiului, la prima proprietate au ars 8 stupi de albine și un gard din lemn, iar la proprietatea vecină au ars cca. 3 tone lemne de foc depozitate într-o anexă și o toaletă din lemn. Intervenția promptă a pompierilor a salvat din calea flăcărilor locuința proprietarului, 80 de stupi și o stivă de lemne pentru foc. În atenția cetățenilor! Focul deschis poate fi utilizat în propriile gospodării numai cu respectarea următoarelor măsuri: asigurarea distanțelor de siguranță față de vecinătăți, supravegherea permanentă a arderii, asigurarea unei dotări minime cu mijloace de primă intervenție și stingerea totală a focului înainte de părăsirea locului arderii.

 

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAțII PUBLICEComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Locuințele Sagricom, deblocate!
Întreruperi de energie electrică programate
Reabilitarea pasajului rutier spre Aninoasa, aproape de final
Brandul de media sau chiar mai mult?
Ni se mută pădurile din țară
Dâmbovița, lovită de urgia naturii
Continuă lucrările de amenajare din zona parcului UM Gară
Cod Portocaliu în Dâmbovița
Achiziție importantă la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște
Privire, la distanță, din balcon


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Brandul de media sau chiar mai mult?

DAN LUCA


 

Activând în domeniul comunicării, cercetarea asupra evoluției presei europene m-a fascinat de ani de zile. Am considerat că este bine să ne exprimăm gândurile deschis, iar articolele precum ″Presa viitorului″ (din PR Romania) sau ″Jurnalistul Twitter și finanțarea sa″ au avut un impact plăcut la timpul lor.

 

De câteva săptămâni, în calitate de vicepreședinte al Grupului... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale