Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.05.2023 00:18

Președintele AUR Dâmbovița, Danil Zepiș, are informații că...


A A

În noul Guvern vor fi cooptați și dâmbovițeni

În noul Guvern vor fi cooptați și dâmbovițeni

*„Nu înțeleg de ce d-nul Ciolacu nu o face mai repede pentru că a fost vicepremier, are experiență guvernamentală, probabil că are o echipă conturată, și cu elemente de la nivel local dâmbovițean”

 

 

Violeta Stanciu


 

AUR Dâmbovița a susținut, la sfârșitul săpămânii trecute, cea de-a 4-a conferință de presă, fiind momentan singurul partid din județ care organizează conferințe de presă săptămânale! Președintele AUR Dâmbovița, Danil Zepiș, este convins că în cursul acestei săptămâni se va produce rotativa la guvernare, respectiv schimbarea premierilor, blocată de greva profesorilor. De asemenea, acesta  a lăsat de înțeles că are informații, pe surse, că în noua formulă guvernamentală vor fi și „elemente de la nivel local dâmbovițean”.

„Sunt jocuri politice, nu înțeleg de ce nu se întâmplă de îndată rotativa. Probabil că următorul premier nu vrea să care după el acest mare protest al profesorilor. Probabil că vrea să fie rezolvat cu mâna altuia deși sunt împreună la guvernare. Sunt două soluții, continuarea guvernării în acest trio fantastic sau alegeri anticipate. Din punctul meu de vedere guvernul se va schimba săptămâna aceasta și va fi preluată puterea. Nu înțeleg de ce d-ul Ciolacu nu o face mai repede pentru că a fost vicepremier, are experiență guvernamentală, probabil că are o echipă conturată și cu elemente de la nivel local dâmbovițean”, a declarat președintele AUR Dâmbovița, Danil Zepiș.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

LA 105 ani de la Marea unire (II)
Noi proiecte pe fonduri europene așteaptă startul
Soluții pentru modernizarea DN 71 Târgoviște - Sinaia
Avertisment privind achizițiile online de animale vii și produse alimentare
„România nu are o strategie a industriei de Apărare”
La 105 ani de la Marea Unire (I)
Modernizare energetică la Târgoviște
Târgoviștea strălucește din nou în luminițele sărbătorilor de iarnă
Drumul județean DJ 712 A Runcu - Râu Alb, aproape gata
Sărbătorile de iarnă, cu forțele de ordine în stradă


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

LA 105 ani de la Marea unire (II)

România fiind parte a Uniunii Europene, cu o parte întru „suveranitatea comunitară”, dictându-i-se și interele sultanatului bruxellez, riscă ca din STAT UNITAR, INDEPENDENT ȘI SUVERAN să-și schimbe statusul într-unul de regiune cu unele teritorii… dăruite, la ordin, euroregiunilor vecine. Nu mi-am propus să înspăimânt pe nimeni.

Atrag atenția și, așa cum am mai făcut-o,... [citește tot...]
Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale