Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.10.2021 00:20

Editorial


A A

Iată adevărul: Klaus Iohannis a fost învins la „moțiunea de cenzură” (I)

Iată adevărul: Klaus Iohannis a fost învins la „moțiunea de cenzură” (I)

281 de voturi pentru moțiune! Însă guvernul Câțu nu se poate spune că a devenit istorie. S-ar fi putut spune dacă ar fi făcut ceva mai de Doamne ajută pentru neamul acesta oropsit al românilor. Și de acum  încolo ce va urma? Klaus Werner Iohannis se află în corzi și oricât orgoliul înfrânt l-ar neliniști, ar trebui să dea dovadă de maximă responsabilitate ca să nu arunce țara în aer.

Dintre soluțiile care îi stau la dispoziție, aceea de a se crampona de pupicelul său Câțu – unii îi mai zic și Cuțu – ar fi cea mai nefericită și o cinică sfidare a națiunii române. Da, mingea se află acum la președintele Iohannis. Și teamă-mi este că o va da glorios în bară. Are talentul acesta. Și nici soluția cu un premier tehnocrat, eventual Dacian Cioloș, nu este de luat în seamă. Cu neomarxistul acesta, pe vremea când a fost în fruntea unei guvern de tehnocrați, România era să dispară de pe hartă.

În concluzie: doar alegerile anticipate pot scoate țara din impas. Până atunci, cred că doar un guvern de uniune națională poate gestiona România. Și încă o dată, teamă mi-e că domnul Klaus Werner Iohannis nu va înțelege să renunțe la orgoliul său nemăsurat, ceea ce l-ar putea aduce la suspendare. Și va fi să fie un spectacol ca la români!

 

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Crima de depopulare a României de români...
România în calea crivățului siberian
„Profesorul de fericire”
Fără „Unire-n cuget și-n simțiri”, România este pierdută
Facturiada
Criza și liderii adevărați (II)
Criza și liderii adevărați (I)
Tragică lecția kazahă...
Tragică lecția kazahă...
Eminescu. Și punctum


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale