Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.01.2023 00:15

În Dâmbovița,


A A

IȘJ pregătește o evaluare pentru elevi

IȘJ pregătește o evaluare pentru elevi

*Scopul simulărilor este de a-i obișnui pe elevi cu metodica de la examenele naționale, dar și pentru a îi învăța pe tineri să-și gestioneze emoțiile atunci când vor susține evaluările, a explicat inspectorul școlar general din Dâmbovița, prof. Ileana Nicolaescu

 

Pentru că noua structură a anului școlar nu prevede și susținerea tezelor semestriale, conducerea Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Dâmbovița intenționează să organizeze o etapă județeană de simulare a examenelor naționale. Potrivit inspectorului școlar general, prof. Ileana Nicolaescu, deja au început demersurile pentru susținerea unei astfel de  probe, fiind consultați pentru acest subiect și cadrele didactice de la unitățile de învățământ din județ.

Ileana Nicolaescu spune că regulamentul permite să fie organizată o astfel de probă la nivel județean. Scopul simulărilor este de a-i obișnui pe elevi cu metodica de la examenele naționale, dar și pentru a îi învăța pe tineri să-și gestioneze emoțiile atunci când vor susține evaluările, a explicat inspectorul școlar general din Dâmbovița.

„După cum bine știți, în acest an nu au mai fost susținute teze, pentru că structura anului școlar este una modulară. Ne propunem ca la începutul lunii februarie să organizăm o simulare pentru examenele naționale. Vom discuta acest lucru în viitoarea ședință a Consiliului de Administrație. Vreau să vă spun că nu este tocmai un lucru simplu, sunt foarte multe etape pentru a reuși acest lucru, dar credem că ar fi benefic pentru elevi. Vorbim despre organizarea unei etape de evaluare la nivel județean. Am discutat și cu ceilalți colegi, am vrut să transmitem un chestionar în teritoriu, dar după aceea ne-am gândit că este mai bine să purtăm discuții cu colegii profesori în teritoriu și le-am cerut opinia legat de acest subiect. Feed-back-ul lor a fost unul pozitiv. Regulamentul ne permite evident să susținem o astfel de probă, deci nu ar fi nici un motiv să nu o susținem”, a transmis inspectorul școlar general, prof. Ileana Nicolaescu.

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sărbătoarea Rusaliilor în Arhiepiscopia Târgoviștei
Vernisajul expoziției elevilor de la Școala Populară de Artă "Octav Enigărescu"
Festivalul Babel 2023, program complet
Împlinirea făgăduințelor
Lucrările la noua sală de Sport a Universității „Valahia” au avansat
Redeschiderea Muzeului Scriitorilor Dâmbovițeni
Etapa națională Olimpiadei Tehnologiei Informației, la final
„Eroica”, la o lansare patriotică
„Pictură plus pictură egal pictură”
ÎPS Nifon, la hramul Catedralei Patriarhale din BucureștiPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Județul Dâmbovița – de la trecutul istoric la perspective în secolul XXI

Unii istorici, dar și alți oameni de cultură, privesc județul Dâmbovița nu numai ca pe unul voievodal, ci și ca pe unul aristocratic în sensul vechimii sale în istoria poporului român și al existenței unor locuri, în frunte cu capitala sa, Târgoviște, care au dăruit vieții culturale și politice nume cu valoare de cariatide la templul eternității românești.

Și acest județ... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale