Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.03.2023 00:19

La Trgoviște,


A A

Grdinița Nr 8 „Raz de Soare” , transformat total dup reabilitare

Grdinița Nr 8 „Raz de Soare” , transformat total dup reabilitare

* Investiția a fost realizat prin Programul Operațional Regional, iar valoarea acesteia este de 12,7 milioane lei. Grdinița Nr 8 „Raz de Soare” este cea mai mare din județ și are peste 300 de copii

 

Un alt proiect educațional din municipiul Târgoviște a ajuns la final! Lucrrile de reabilitare, modernizare, extindere și dotare de la Grdinița Nr 8 „Raz de Soare” au ajuns la final. Astfel, conducerea Primriei Târgoviște a organizat o conferinț de pres în care a fost marcat finalul lucrrilor de investiție pentru acest obiectiv. Executivul Primriei Târgoviște a fost reprezentat de primarul Daniel Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie, Ctlin Rdulescu și administratorul public al orașului, Gabriel Boriga.

La eveniment a mai fost prezent președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, prefectul județului, Claudia Gilia, inspectorul școlar general, prof. Ileana Nicolaescu și directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat.  Investiția a fost realizat prin Programul Operațional Regional, iar valoarea acesteia este de 12,7 milioane lei. Grdinița Nr 8 „Raz de Soare” este cea mai mare din județ și are peste 300 de copii.

Daniel Cristian Stan, primarul Târgoviștei: „Ne aflm la evenimentul de finalizare a unor lucrri derulate în cadrul unui proiect european care au vizat Grdinița Nr 8. „Raz de Soare” din municipiul Târgoviște. Este vorba despre un proiect cu o valoare de peste 12 milioane de lei, este vorba despre un proiect în cadrul cruia s-a schimbat radical modul în care arat aceast unitate de învțmânt preșcolar, dar și calitatea serviciilor din punct de vedere al infrastructurii pe care le ofer aceast grdiniț.”

Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița: „Asistm la un moment deosebit pentru județul Dâmbovița, nu doar pentru municipiul Târgoviște. Au fost finalizate lucrrile celei mai mari grdinițe din județul nostru. Este un lucru deosebit pentru municipiul Târgoviște și județul nostru s avem o astfel de investiție realizat cu bani europeni și bineînțeles, cofinanțare din partea Primriei municipiului Târgoviște, fapt pentru care vreau s-l felicit pe domnul primar, Daniel Cristian Stan, s felicit aparatul administrativ al Primriei municipiului Târgoviște și în același timp, pe domnul director ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat, care și dumnealui a oferit o mân de ajutor pentru aceast investiție, dar și pentru celelalte proiecte din județul nostru care au fost demarate prin Agenția pentru Dezvoltare Regional Sud Muntenia”.

Liviu Mușat, director ADR Sud-Muntenia: „De câte ori am o stare pozitiv, am constatat c admirând proiectele din municipiul Târgoviște și din județul Dâmbovița, mi se îmbuntțește starea. Vreau omologhez o nou terapie – proiectul terapie. De asemenea, vreau s spun și locul unde se face aceast terapie, iar unul dintre ele și în momentul de faț cel mai important în regiunea Sud-Muntenia, acel loc în care poți admira proiecte în toat sfera de activitți, le poți vedea în Dâmbovița, le poți vedea în Târgoviște. Vreau s-i felicit pe edilii județului și ai municipiului pentru preocuparea pe care o au în mod constant de a rezolva înc multele probleme cu care se confrunt comunitatea dâmbovițean și târgoviștean, cu fonduri europene”.

Ileana Nicolaescu, inspector general IȘJ Dâmbovița: „Vreau s felicit și eu conducerea Primriei Târgoviște și a Consiliului Județean pentru realizarea acestui proiect de reabilitare a Grdiniței Nr 8, cea mai mare din județul nostru. Parteneriatul școal – comunitate își gsește astzi poate expresia fireasc în aceast nou investiție. În Dâmbovița și în municipiul Târgoviște, investiția în actul educațional este constant. Dac una dintre țintele incluse în planul managerial al Inspectoratului Școlar este acela de a asigura accesul la educație de calitate, conceptul acesta și-a atins ținta și prin investiția de azi și bineînțeles, prin cele care vor urma”.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Locuințele sociale și Spitalul Județean, n vizorul Consiliului Județean
Lumea ntre ciocniri de valuri (II)
Parada Copilului, eveniment de amploare la Trgoviște
Campania „Doneaz snge, salveaz o viaț!”
Msurile afirmative pentru elevi, discutate de Grupul Mixt de Lucru pentru Romi
Lumea ntre ciocniri de valuri (I)
Greva profesorilor, punct fierbinte n Colegiului Prefectural Dmbovița
Mitropolitul Nifon a premiat Corul Excelsior al Seminarului Teologic
Asistența social pentru vrstnici, n vizorul pensionarilor
Muzeul Național al Poliției Romne are nevoie de lucrri de conservarePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lumea ntre ciocniri de valuri (II)

GEORGE COAND


Fascinant, nu? Oare, îns umanitatea, estabilishment-ele i leadership-urile sociale, economice, politice cu deosebire au luat seama la vuietul celui de-al Treilea Val al Schimbrii care se auzea înc de acum patru decenii i mai bine? Se pare c nu. C interesele imediate i meschine, i egocentriste ale corporatismului, mai ales ale celui american, au fcut ca „ocul viitorului”, teoretizat de acelai... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale