Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro30.01.2023 00:19

La Trgoviște,


A A

Grdiniț nou și modern n cartierul Sagricom

Grdiniț nou și modern n cartierul Sagricom

Au fost finalizate lucrrile la Grdinița din cartierul Sagricom! Conducerea Primriei Târgoviște a organizat o conferinț de pres la unitatea de învțmânt menționat, fiind prezentate și datele investiției. Noua grdiniț a fost utilat și dotat, proiectul fiind realizat pe fonduri europene. La aceast conferinț de pres au mai participat președintele CJD, Corneliu Ștefan și inspectorul școlar general al județului Dâmbovița, prof. Ileana Nicolaescu.

Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, proiectul a fost realizat în baza parteneriatului dintre Primria Târgoviște și Ministerul Educației Naționale. Acesta a presupus construcția unui imobil P+E, care va gzdui trei grupe de copii, imobil cu o suprafaț desfașurat de 720 mp.  Sursa de finanțare este reprezentat de Programul Operațional Regional Axa Prioritara 10, „Îmbuntțirea Infrastructurii Educaționale”. Noua locație va funcționa în structura Grdiniței cu program prelungit „Alexandrina Simionescu Ghica” și au fost demarate procedurile de acreditare!

Primarul Daniel Cristian Stan a oferit mai multe detalii despre acest subiect. „Suntem în cartierul Sagricom din municipiul Târgoviște, aici unde au fost finalizate lucrrile de construire a unei grdinițe noi. Este vorba de un imobil care face parte din structura Grdiniței Nr. 9 din municipiul Târgoviște. Imediat în vecintatea acestei grdinițe va fi construit și o creș și cred c vom oferi condiții foarte bune pentru locuitorii acestei zone, care este așa puțin deprtat de oraș și este important s aib foarte aproape aceste unitți. Cartierul s-a schimbat radical, avem și parcarea fcut, iluminatul public, vom realiza și un parc în zona dinspre biseric, plus creșa care va fi construit, plus un teren de sport pe care îl vom face în imediata vecintate a acestei grdinițe. Grdinița are și amenajri exterioare, un loc de joac fcut de la zero”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

De asemenea, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a felicitat administrația local târgoviștean pentru aceast investiție, dar și pentru celelalte proiecte realizate pe infrastructura educațional. „Cred c aceast zon avea nevoie de aceast grdiniț și, bineînțeles, de investițiile pe care le-a enumerat domnul primar. Vreau s v asigur de tot sprijinul și toat colaborarea pentru proiectele pe care le avem pe raza municipiului Târgoviște. Investițiile pe care le-ați enumerat, viitoare, cred c vor înnobila acest cartier frumos al municipiului Târgoviște”, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Nu în ultimul rând, inspectorul școlar general, prof. Ileana Nicolaescu, a declarat c realizarea acestui proiect reprezint un alt pas înainte pentru infrastructura educațional târgoviștean, dar și dâmbovițean.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Locuințele sociale și Spitalul Județean, n vizorul Consiliului Județean
Lumea ntre ciocniri de valuri (II)
Parada Copilului, eveniment de amploare la Trgoviște
Campania „Doneaz snge, salveaz o viaț!”
Msurile afirmative pentru elevi, discutate de Grupul Mixt de Lucru pentru Romi
Lumea ntre ciocniri de valuri (I)
Greva profesorilor, punct fierbinte n Colegiului Prefectural Dmbovița
Mitropolitul Nifon a premiat Corul Excelsior al Seminarului Teologic
Asistența social pentru vrstnici, n vizorul pensionarilor
Muzeul Național al Poliției Romne are nevoie de lucrri de conservarePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lumea ntre ciocniri de valuri (II)

GEORGE COAND


Fascinant, nu? Oare, îns umanitatea, estabilishment-ele i leadership-urile sociale, economice, politice cu deosebire au luat seama la vuietul celui de-al Treilea Val al Schimbrii care se auzea înc de acum patru decenii i mai bine? Se pare c nu. C interesele imediate i meschine, i egocentriste ale corporatismului, mai ales ale celui american, au fcut ca „ocul viitorului”, teoretizat de acelai... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale