Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro13.01.2022 00:09

A scris istorie


A A

Georgiana Filip, antrenorul momentului în Dâmbovița

Georgiana Filip, antrenorul momentului în Dâmbovița

* „Trecerea la CSM Târgoviște ne-a ajutat enorm, le-a dat sportivilor stabilitate și motivare, lucruri care au lipsit în sportul târgoviștean foarte multă vreme”, a mai transmis Antrenorul anului 2021

 

După o carieră impresionantă ca sportiv, în care a cucerit 13 titluri naționale la nivel de seniori, dar și două medalii la Campionatul European de Lupte, Georgiana Filip scrie istorie și ca antrenor. Aceasta a fost desemnată Antrenorul anului în sportul dâmbovițean, în cadrul Galei Sportului Dâmbovițean, fiind prima femeie care se bucură de acest titlu. Chiar dacă a trecut prin momente dificile de-a lungul timpului și nu a beneficiat de susținerea meritată, antrenoarea de la CSM și CSȘ Târgoviște nu a renunțat, iar performanțele reușite nu au venit întâmplător.

                                                   „Este un titlu care mă onorează”

Georgiana Filip a ținut să le mulțumească tuturor colaboratorilor pentru munca depusă alături de ea și consideră că titlul de antrenorul anului li se datorează în mare măsură acestora. „Este un titlu care mă onorează, mă motivează, mă face să muncesc din ce în ce mai mult, însă este un titlu care nu îmi aparține doar mie. În spatele acestor rezultate există o echipă adevărată, care lucrează cot la cot, fiind aici vorba de sportivi, antrenori și cluburile care ne finanțează și ne ajută în pregătire. Vreau să le mulțumesc tuturor! Știam că fetele pot obține rezultate deosebite, însă aveam ceva emoții. Este o apreciere asupra muncii mele de o viață, dar satisfacția mea cea mai mare este atunci când îmi văd sportivul pe prima treaptă. Te bucuri și ca antrenor, dar fără sportivi și fără oamenii din spate, nu ai putea fi antrenorul anului”.

„Am fost pe punctul de a renunța” 

Aceasta a transmis că dacă nu s-ar fi produs colaborarea cu CSM Târgoviște, sportul dâmbovițean ar fi rămas cel mai probabil fără Denisa Fodor și Diana Vlăsceanu. Georgiana a transmis că a fost și ea de multe ori pe punctul de a renunța, dar nu a făcut-o, iar acum se felicită pentru decizia luată. „Dacă Denisa Fodor și Diana Vlăsceanu nu mai erau la Târgoviște, cu siguranță Simona Ionescu ar fi fost sportiva anului. Nu știu dacă aș fi obținut eu acest trofeu, dar Simona ar fi fost sportiva anului. Pentru Diana, Campionatul Național de Lupte de Plajă de la Târgoviște a fost un moment de izbucnire, venea după o perioadă grea, în care a fost operată la cot. Și-a dorit să-și păstreze titlul de campioană națională, era extrem de bucuroasă pentru ceea ce a reușit, dar și nemulțumită de ce i se oferea pentru rezultatele obținute. Trecerea la CSM Târgoviște ne-a ajutat enorm, le-a dat sportivilor stabilitate și motivare, lucruri care au lipsit în sportul târgoviștean foarte multă vreme. Am fost și eu de foarte multe ori în punctul de a renunța, dar acum nu îmi pare rău și, dacă m-aș naște din nou, tot lupte aș face la Târgoviște. Au fost momente grele, dar nu îmi pare rău de nimic, mă uit în urmă și îmi dau seama că acele lucruri doar m-au făcut mai puternică”.

 

 

 

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Au trecut la treabă
Încă puțin până la startul noului campionat
La pas, prin parâng
În linie dreaptă
Primarul Cristian Stan lansează o estimare interesantă
Etapă de Motocros pe Sângeriș
Raul Bobleac, campion național la lupte pe plajă
Amintiri și trăiri cu David Popovici
Roberto Ziduri merita mai mult
Fenomenul David Popovici a plecat de la Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șansa României (I)

Războiul din Ucraina a adus o poziționare europeană fantastică pentru România. Să trecem peste mesajele imediate, în special legate de imagine, și să vedem cum abordăm, structurat, această fereastră de oportunitate.

Resursele naturale, fie ele gaze naturale sau metale prețioase, devin incredibil de importante în jocul autonomiei strategice europene. România are nevoie acum de o abordare... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale