Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.05.2024 00:13

Comuna Vulcana Pandele are șanse mari să fie condusă din 9 iunie 2024 de un primar care vine din mediul privat


A A

George Rotaru poate să aducă schimbarea mult așteptată de cetățeni

George Rotaru poate să aducă schimbarea mult așteptată de cetățeni

Un tânăr care a activat timp de 16 ani în mediul privat, cu o experiență vastă în antreprenoriat, candidează pentru funcția de primar al comunei Vulcana Pandele din partea Partidului Social Democrat! Licențiat în științe economice și juridice, specializat în Management, George Rotaru, în vârstă de  36 ani,  născut și crescut  în Vulcana Pandele, unde și-a întemeiat o familie frumoasă, are șanse mari de a câștiga alegerile locale  din 9 iunie 2024 și să aducă schimbarea mult așteptată în administrația locală din comuna Vulcana Pandele! Investițiile în educație, infrastructură, în servicii de calitate pentru cetățeni, fără a neglija domeniul social și cultural  se regăsec în programul electoral al candidatului PSD pentru Primăria Vulcana Pandele, George Rotaru.

„Pe parte de infrastructură, din păcate mai avem străzi în comuna noastră care nu beneficiază de apă potabilă și aici mă refer la satul Toculești, unde, mergând în campanie, am descoperit mai multe probleme. Infrastructura de apă uzată, la fel, este așteptată de locuitorii comunei Vulcana Pandele. Un proiect important este extinderea rețelei de gaz, dar și asfaltarea drumurilor după realizarea infrastructurii reprezintă prioritate pentru noi. Și, unul dintre cele mai importante proiecte este cel al Consiliului Județean, care vizează și comuna noastră, modernizarea drumului DJ712.

În ceea ce privește Învățământul, avem un proiect de reabilitare și extindere a școlii din Vulcana Pandele, început în 2019 și care nici până la acest moment nu este finalizat și va trebui să găsim soluții să îl finalizăm. La fel, școala din Gura Vulcănii unde, de asemenea, trebuie identificate surse de finanțare pentru a o reabilita, dar și pentru a îmbunătăți eficiența energetică la grădinița din Vulcana Pandele. În domeniile social și cultural venim cu o serie de proiecte, cele mai importante fiind înființarea în zona Gura Vulcănii a unei zone de agrement și petrecere a timpului liber. Tot aici avem posibilitatea de a face o bază sportivă, pentru că avem o sală de sport nouă, avem un teren de baschet și tinerii din zona își doresc și un teren sintetic de fotbal.

Vreau să asigur locuitorii comunei noastre de un dialog permanent și să le promit că o să am un dialog cu Consiliul Județean și cu președinte Corneliu Ștefan, pentru că acest lucru o să aducă doar beneficii. Nici acest lucru nu s-a întâmplat în actuală administrație. Vreau să mulțumesc echipei PSD Vulcana Pandele, PSD Dâmbovița, domnului președinte Corneliu Ștefan, pentru încrederea nominalizării mele ca și candidat la funcția de primar”, a transmis George Rotaru, candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Vulcana Pandele.

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița

CMF: 21240002

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

PSD Dâmbovița, final de analiză în teritoriu
Teren modern de sport, construit prin PJDL
Pensionarii, nemulțumiți de pensiile care nu țin pasul cu inflația
Lucrări avansate la DN 7 Bâldana - Titu
Contabilii cer eliminarea E-TVA și oprirea „dictaturii fiscale”
Finanțarea pentru medicii de familie și cei din Ambulatoriu
Privatizarea Automecanica Moreni, o misiune (im)posibilă
„Codul Fiscal se schimbă de sute de ori pe an”
Șantierele feroviare, în colimatorul Ministerului Transporturilor
Energia electrică, asigurată prin panouri fotovoltaice


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană

După alegerile europene, se conturează temele Agendei Europene 2024-2029. Alegerile europene 2024 confirmă trendul „unei mai puține cooperări europene” și al „promovării mai puternice a interesului național”. Mesajele diferă în funcție de liderii țărilor membre și doctrina partidelor aflate la putere, dar constatãm o situație nouă la nivel european.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale