Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.03.2023 00:17

Și în Dâmbovița,


A A

Gata cu radarele ascunse și mașinile de poliție neinscripționate

Gata cu radarele ascunse și mașinile de poliție neinscripționate

Mașinile de poliție neinscripționate și radarele ascunse vor rămâne istorie, cel puțin în județul Dâmbovița! Inspectorul șef al IPJ Dâmbovița, Viorel Polexe, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că se va renunța la metoda de a-i prinde pe șoferii care depășesc viteza pe drumurile publice cu aparate radar în mașini neinscripționate.

„În timpul mandatului meu, nu voi utiliza mașini neinscripționate pentru RADAR. Vreau ca acestea să fie la vedere, iar conducătorul auto să nu se simtă șicanat. Dacă nu înțelege să respecte legea, e problema lui, va fi sancționat, dar echipajul va fi la vedere. De asemenea, nu-i vom ierta nici pe cei care se urcă la volan după ce au consumat alcool sau substanțe interzise”, a declarat Viorel Polexe, inspector-șef al IPJ Dâmbovița.

Sistemul e-SIGUR va ajunge și în Dâmbovița

Pe viitor, circulația rutieră urmează să fie supravegheată cu ajutorul unui mecanism de monitorizare video, intitulat „e-SIGUR”, cu rol de supraveghere a comportamentului conducătorilor auto în ceea ce privește respectarea normelor obligatorii în trafic. Potrivit conducerii IPJ Dâmbovița, la nivelul Inspectoratului General și instituțiilor legislative, se creează un cadru normativ pentru sistemul e-SIGUR.

„Resursa umană a Poliției este insuficientă de a acoperi întreaga rețea a drumurilor publice, iar pentru asta se merge în direcția informatizării, a sistemelor electronice care să supravegheze traficul și care să preia din activitatea de constatare a polițiștilor rutieri”, a declarat Viorel Polexe, inspector-șef al IPJ Dâmbovița.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană
Programul Insulelor Ecologice Digitalizate, gata de lansare
Sprijin pentru Căminul de Bătrâni Fundația „Catedrala Eroilor”
„Pârjol” de amenzi sanitar-veterinare în zeci de unitățile comerciale
Centrul de asistență medico-socială, cumpărat de primărie
Reabilitare termică de amploare a blocurilor de locuințe
PSD Dâmbovița, tur de forță prin Răcari, Titu și Găești
Razie rutieră de amploare pe caniculă
Descrețirea inovației (II)
Bilanț la Inspectoratul Județean de Jandarmi "Mircea cel Bătrân" Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană

După alegerile europene, se conturează temele Agendei Europene 2024-2029. Alegerile europene 2024 confirmă trendul „unei mai puține cooperări europene” și al „promovării mai puternice a interesului național”. Mesajele diferă în funcție de liderii țărilor membre și doctrina partidelor aflate la putere, dar constatãm o situație nouă la nivel european.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale