Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.03.2023 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Fotbalul pentru toți

Fotbalul pentru toți

Se numește Ana Maria. Și Ulmanu. E din Fieni. S-a trezit cu noaptea în cap, să prindă autobuzul de Târgoviște. A mai luat apoi unul spre Găești. A coborât la intersecția Cruce. A mers pe jos vreo 2 kilometri și ceva, pentru a ajunge la destinație. Stadionul din Ungureni (Dragomirești).

A urmărit meciul echipei locale Unirea, cu Roberto Ziduri (Liga 4). A făcut fotografii, a râs la glume, și-a astupat urechile la vorbe colorate, i-a premiat la final pe arbitri cu câte o ciocolată Kinder Maxi (mi-a dat și mie una). A fost singura prezență feminină din tot stadionul (cel puțin eu nu am mai depistat vreuna). Și, înapoi spre casă. Nu-i e teamă de câini, de golani, de pustietatea câmpurilor, de frig, de ploaie, de caniculă, ba mai face și cadouri.

Am văzut că postează de pe stadioane, însă nu cunoșteam detalii. Acum, a devenit o mică vedetă în fotbalul județean, statut care atrage satisfacții, dar și neplăceri. Spre exemplu, la un meci disputat în nordul județului, la Buciumeni, a fost bruscată de doi spectatori „veseli”, deranjați, probabil, de obiectivul foto.

În ultima perioadă, am observat tot mai multe prezențe feminine pe stadioanele dâmbovițene, numărul spectatorilor fiind și el în creștere. În acest moment, în fotbalul județean sunt legitimați peste 3.700 de sportivi, o cifră impresionantă, pe care nu au atins-o multe federații naționale. O frumoasă emulație, cum nu am întâlnit vreodată în fenomenul local.

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale