Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.03.2023 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Fotbalul pentru toți

Fotbalul pentru toți

Se numește Ana Maria. Și Ulmanu. E din Fieni. S-a trezit cu noaptea în cap, să prindă autobuzul de Târgoviște. A mai luat apoi unul spre Găești. A coborât la intersecția Cruce. A mers pe jos vreo 2 kilometri și ceva, pentru a ajunge la destinație. Stadionul din Ungureni (Dragomirești).

A urmărit meciul echipei locale Unirea, cu Roberto Ziduri (Liga 4). A făcut fotografii, a râs la glume, și-a astupat urechile la vorbe colorate, i-a premiat la final pe arbitri cu câte o ciocolată Kinder Maxi (mi-a dat și mie una). A fost singura prezență feminină din tot stadionul (cel puțin eu nu am mai depistat vreuna). Și, înapoi spre casă. Nu-i e teamă de câini, de golani, de pustietatea câmpurilor, de frig, de ploaie, de caniculă, ba mai face și cadouri.

Am văzut că postează de pe stadioane, însă nu cunoșteam detalii. Acum, a devenit o mică vedetă în fotbalul județean, statut care atrage satisfacții, dar și neplăceri. Spre exemplu, la un meci disputat în nordul județului, la Buciumeni, a fost bruscată de doi spectatori „veseli”, deranjați, probabil, de obiectivul foto.

În ultima perioadă, am observat tot mai multe prezențe feminine pe stadioanele dâmbovițene, numărul spectatorilor fiind și el în creștere. În acest moment, în fotbalul județean sunt legitimați peste 3.700 de sportivi, o cifră impresionantă, pe care nu au atins-o multe federații naționale. O frumoasă emulație, cum nu am întâlnit vreodată în fenomenul local.

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ultimele necunoscute, la retrogradare
Urmează o perioadă agitată
Valentin Cîrlan s-a clasat pe locul 5
24 de jucători sunt la final de contract
Victorie importantă
Flacăra termină sezonul pe podium
Terifiant!
Toni Petrea și-a anunțat plecarea de la Chindia
Nu poți să păcălești fotbalul la infinit!
Meci crucial pentru ChindiaPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lumea între ciocniri de valuri (II)

GEORGE COANDĂ


Fascinant, nu? Oare, însă umanitatea, estabilishment-ele și leadership-urile sociale, economice, politice cu deosebire au luat seama la vuietul celui de-al Treilea Val al Schimbării care se auzea încă de acum patru decenii și mai bine? Se pare că nu. Că interesele imediate și meschine, și egocentriste ale corporatismului, mai ales ale celui american, au făcut ca „șocul viitorului”, teoretizat de același... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale