Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro30.01.2023 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Fotbalul dâmbovițean, în centrul atenției

Fotbalul dâmbovițean, în centrul atenției

De la momentul alegerii lui Ciprian Prisăcaru în funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, a avut loc un progres evident în fotbalul mic dâmbovițean. Atât la nivelul comunicării, cât și al nivelului competițiilor, a existat o creștere, care a venit încet, dar sigur. În acest moment, există transparență în privința deciziilor care se iau în cadrul asociației, microbiștii sunt la curent cu rezultatele înregistrate, cu modificările din clasament, lucruri pe care nu se punea prea mare accent în mandatul fostei conduceri.

Membrii afiliați au înțeles că, dacă își doresc să crească nivelul echipelor și al competiției, trebuie să facă anumite schimbări, acesta fiind un alt aspect care trebuie menționat. S-a vorbit mult în ultima vreme despre venirea lui Cristi Cherchez la campioana Roberto Ziduri, mutare care a atras atenția presei centrale, dar și a reprezentanților media din Federația Română de Fotbal, care au fost darnici cu spațiul oferit acestei informații. Nu doar fostul jucător al Chindiei este singurul fotbalist important, cu prezențe numeroase în eșaloane naționale, care evoluează în acest moment în fotbalul mic dâmbovițean.

Dacă nume precum Gabriel Paraschiv, Augustin Voinea, Adrian Pătulea sau Marius Ene au făcut trecerea spre competițiile județene la apus de carieră, există și fotbaliști care au prins multe meciuri în eșaloanele naționale și cărora vârsta le-ar fi permis să joace încă mai sus, iar aici putem să-i amintim pe  Laurențiu Plăcintă, Vlad Parghel, Crinel Stoica, Cosmin Dinu, Iulian Tronaru și, cel mai clar exemplu, chiar Cristian Cherchez. Se joacă tare în fotbalul dâmbovițean, lupta pentru primul loc este extrem de interesantă în toate eșaloanele.

Sunt foarte mulți jucători valoroși care evoluează la județ în acest moment, astfel, există speranțe că în perioada următoare vom avea încă o echipă la nivelul Ligii a 3-a, alături de Flacăra Moreni și FC Pucioasa. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în partea secundă a sezonului. Sunt convins că, până la momentul reluării competițiilor, vom avea parte de multe mișcări interesante pe piața transferurilor. Fotbalul dâmbovițean crește frumos și sper că vor urma multe alte momente în care echipele noastre să fie în atenția presei centrale.

 

 

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Străjerii, aproape de calificare
Capul lui Ghergu vrea!
Promovarea se decide în ultima etapă
Sportul Lucieni promovează în Liga a 5-a
Roberto Ziduri a câștigat Cupa României INATECH
Gura Șuții a primit trofeul de campioană județeană
Dâmbovițenii merită mai multă atenție
S-a încins și mai tare competiția la Liga a 5-a
Luceafărul Târgoviște a dominat competițiile Juniorilor U9 și U10
Străjerii Răzvad, eliminare dramatică la Juniori U19Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Județul Dâmbovița – de la trecutul istoric la perspective în secolul XXI

Unii istorici, dar și alți oameni de cultură, privesc județul Dâmbovița nu numai ca pe unul voievodal, ci și ca pe unul aristocratic în sensul vechimii sale în istoria poporului român și al existenței unor locuri, în frunte cu capitala sa, Târgoviște, care au dăruit vieții culturale și politice nume cu valoare de cariatide la templul eternității românești.

Și acest județ... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale