Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.01.2022 00:10

În anul centenarului


A A

Flacăra Moreni, susținută financiar de CJ Dâmbovița

Flacăra Moreni, susținută financiar de CJ Dâmbovița

* „Voi înființa această asociație sportivă cât mai repede, iar în august, când se împlinesc 100 de ani de la înființare, să există și această susținere din partea Consiliului Județean Dâmbovița”, a transmis președintele Corneliu Ștefan

 

Flacăra Moreni primește o veste uriașă chiar în anul centenarului, într-un moment foarte important pentru gruparea galben-albastră. Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a anunțat că instituția pe care o conduce va susține financiar nu doar Chindia Târgoviște, cât și pe Flacăra. Anunțul a fost făcut în cadrul unei emisiuni tv și sună excelent pentru echipa lui Gabi Paraschiv. Corneliu Ștefan a ținut să precizeze că nivelul de finanțare acordat prin CJ Dâmbovița clubului Chindia nu va fi afectat, dimpotrivă. „Dacă e nevoie, vom aloca și alte resurse financiare. Mai mult, am adus și niște sponsori la Chindia”.

„Am așa un feeling, că Flacăra o să promoveze anul viitor”

„Anul acesta se împlinesc 100 de ani de când s-a înființat clubul Flacăra Moreni și o spun public că o să-i propun primarului Dinu Constantin să realizăm o asociație sportivă, cum e la Chindia Târgoviște. Cu o implicare a Consiliului Județean Dâmbovița, a Primăriei Municipiului Moreni și poate atragem și niște sponsori. Voi înființa această asociație sportivă cât mai repede, iar în august, când se împlinesc 100 de ani de la înființare, să există și această susținere din partea Consiliului Județean Dâmbovița.

La Moreni sunt foarte mulți iubitori ai fotbalului, acolo este o tradiție în acest sens, iar echipa are o istorie bogată, inclusiv o participare în Cupa UEFA, unde a întâlnit pe FC Porto. Nu știu dacă în județul Dâmbovița mai există o echipă cu tradiție ca Flacăra Moreni. Nu am vorbit cu domnul primar, dar nu văd de ce ar fi împotrivă. Am așa un feeling, că Flacăra o să promoveze anul viitor”, a comunicat Corneliu Ștefan.

După 15 meciuri jucate în Seria 4 din Liga a 3-a, Flacăra ocupă locul 6, cu 18 puncte, iar șansele de calificare în play-off sunt limitate. Din sezonul viitor, cu o implicare importantă din partea Consiliului Județean Dâmbovița, sunt speranțe că echipa va lupta pentru promovarea în Liga a 2-a.

 

 

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

În linie dreaptă
Primarul Cristian Stan lansează o estimare interesantă
Etapă de Motocros pe Sângeriș
Raul Bobleac, campion național la lupte pe plajă
Amintiri și trăiri cu David Popovici
Roberto Ziduri merita mai mult
Fenomenul David Popovici a plecat de la Târgoviște
Roberto Ziduri vrea revanșa
Chindia pregătește noul sezon
David Neacșu, argint la 100 m liber


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Petre Țuțea și adânca sa supărare... filozofică politică pe români

George Coandă


Nu știu dacă l-am citat până acum, într-un editorial, pe ironicul filozof Petre Țuțea, cu o zicere panseistică dură cu privire la unul din felurile de a fi ale poporului român. Atât de dură încât sună a sentință definitivă și irevocabilă. Și chiar dacă o voi fi citat vreodată, este acum momentul cel mai potrivit s-o aduc în... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale