Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.04.2024 00:14

Ieri, în apropierea unui centru comercial din Târgoviște,


A A

Falși „surdomuți”, depistați de jandarmi

Falși „surdomuți”, depistați de jandarmi

Jandarmii dâmbovițeni au depistat astăzi, 24 aprilie a.c., în apropierea unui centru comercial din Târgoviște, doi bărbați care pretindeau că sunt surdomuți și solicitau bani trecătorilor, sub pretextul că lucrează la o fundație de caritate.

Un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, aflat în misiune în zona centrală a municipiului Târgoviște, a observat în parcarea unui supermarket două persoane care solicitau diverse sume de bani de la trecători, prin inducerea acestora în eroare, simulând faptul că sunt surdomute. În același timp, acestea prezentau un formular cu inscripția unei asociații regionale pentru persoane cu handicap de auz și vorbire.

Jandarmii i-au legitimat și le-au solicitat detalii despre activitatea desfășurată. Inițial, cei doi bărbați, în vârstă de 16, respectiv 29 de ani, din localitatea Bărbulești, județul Ialomița, au continuat să simuleze că prezintă dizabilități, însă, la un moment dat au început să vorbească. Aceștia au menționat că lucrează la o fundație de binefacere și colectează fonduri pentru ajutorarea persoanelor cu handicap și a copiilor săraci.

În urma celor declarate de cei în cauză, jandarmii dâmbovițeni au efectuat verificări și a reieșit faptul că denumirea asociației nu există. Persoanelor în cauză li s-au întocmit actele de sesizare și au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Târgoviște pentru continuarea cercetărior și luarea măsurilor legale.

 

Informare, Relații Publice și cu Publicul

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul
Evidența bolnavilor cronici, în vizorul Ministerului Apărării
Zero focare active de pestă porcină africană
Numărul urgențelor crește odată cu temperatura
Controale ITM privind protecția contra caniculei
„Sanitas la înălțime” promovează și un stil de viață sănătos
Producția de grâu este de 3655 kg/ha, dar recoltatul încă nu s-a încheiat
Activități anticorupție la Primăria Odobești
410 de locuri de muncă vacante
Campania de informare privind dialogul social


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană

După alegerile europene, se conturează temele Agendei Europene 2024-2029. Alegerile europene 2024 confirmă trendul „unei mai puține cooperări europene” și al „promovării mai puternice a interesului național”. Mesajele diferă în funcție de liderii țărilor membre și doctrina partidelor aflate la putere, dar constatãm o situație nouă la nivel european.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale