Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.01.2022 00:20

Editorial


A A

Facturiada

Facturiada

Ei bine, românii au trăit-o / o trăiesc și p-asta: schizofrenica facturiadă. Căci companiile furnizoare de energie – gaze naturale și electricitate – și care sunt în mâinile străinilor, apucați de o schizofrenică, da, poftă de a-și spori fabulos profitul, au pus nenorocite biruri pe existența românilor amărășteni. Și au trecut la execuție: au pus pe facturi niște sume de plată mult mai mari decât pensia sau salariul, chiar unul mediu. Și, speriați, ba mai mult, îngroziți, unii și-au pus capăt zilelor!

Da, da, da! Din păcate, aici s-a ajuns. O înrobire a poporului român prin împovărătoare biruri, ca pe vremea prădătorilor fanarioți, profitul intrând în pușculița companiilor furnizoare de energie și în cele ale statelor imperialiste unde își au sediile acești prădători. Și ce să vezi? Guvernul României și președintele republicii au dat în bâlbâială. Acum se vede, pe viața amărăștenilor patriei, pricina. Am dat pe mâna unor profitori de pe aiurea și exploatarea hidrocarburilor, și pe cea a curentului electric.

Să fiu mai precis, vinovată pentru această dramatică situație a națiunii române sunt absolut toate guvernele și toți președinții țării și grămada trecătoare de senatori și deputați care au ars degeaba mangalul sub cupola Parlamentului. S-o spunem pe șleau și asumat: nefericita facturiadă este un efect al înaltei trădări naționale a patriei și a neamului.

Și, degeaba, și generalul șef al republicii și președintele republicii au zis cu jumătate de gură că acele companii trebuie să recalculeze facturile, iar un ministru, responsabil al domeniului, chiar i-a îndemnat pe amărășteni să nu plătească birurile, teamă-mi-e că nu e altceva decât o abureală de moment. Este timpul ca națiunea română să redevină stăpână pe furnizarea energiei electrice și a gazului natural și să-i trimită la pușcărie pe cei care au trădat-o cu nemernicie. Altminteri, riscă să înghețe în case și să orbecăie în beznă.

 

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Războiul lui Putin, la scara necuprinsă a Universului
Jurnal de război. Suntem înecați într-o lacrimă cât Pământul (I)
Succes, ANAF!
În România, din păcate, nimic nu se leagă...
Gata! Ne organizăm? (II)
Gata! Ne organizăm? (I)
„Minciuna stă cu regele la masă...”
Podul de piatră s-a dărâmat...
Ratificarea tratatelor europene
Strănutul (german) și răceala (europeană)


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale