Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.11.2021 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Experiență interesantă

Experiență interesantă

Selecționata AJF Dâmbovița a disputat la începutul acestei săptămâni și al doilea meci din cadrul primei faze a Cupei Regiunilor, împotriva vecinilor de la AJF Prahova. Partida s-a disputat cu formația prahoveană în postura de gazdă, la Păulești, iar selecționata condusă de Florin Anton și Marius Rotaru a înregistrat o nouă înfrângere. În ultimul joc din acest an din Cupa Regiunilor, AJF Dâmbovița a cedat, 0-2, în fața celor de la AJF Prahova, și are cele mai mici șanse la o calificare în faza următoare a competiției, înainte de meciurile retur, care se vor juca anul viitor.

Selecționata dâmbovițeană a avut parte de meciuri tari, împotriva unor echipe care au în componență jucători de calitate. Chiar dacă au pierdut ambele partide, pentru jucătorii dâmbovițeni care au evoluat în aceste meciuri experiența rămâne una interesantă, pentru că este pentru prima dată în istorie când AJF Dâmbovița s-a implicat în Cupa Regiunilor, o competiție organizată de UEFA, destinată fotbalului amator. Am urmărit ambele jocuri, iar atât AJF Giurgiu, cât și AJF Prahova ,s-au dovedit a fi adversari puternici, dovadă și rezultatele înregistrate. Chiar dacă s-a pierdut, asta nu înseamnă că fotbalul dâmbovițean nu oferă jucători interesanți, iar aceștia vor avea șansa să se revanșeze anul viitor.

Chiar dacă șansele de calificare în faza următoare a competiției sunt mici, echipa dâmbovițeană trebuie să spere în continuare și să dea tot ce are mai bun în partidele care se vor disputa în 2022. Indiferent de deznodământ, pentru fotbaliștii dâmbovițeni această participare la Cupa Regiunilor reprezintă o experiență interesantă și o oportunitate de a-și măsura puterile cu jucătorii din alte județe. Fotbalul mic dâmbovițean trebuie să continue pe drumul început sub actuala conducere a Asociației Județene de Fotbal, echipele trebuie să se întărească, să respecte competiția, iar în viitor sunt convins că selecționata județului nostru va putea să obțină rezultate mai bune.

 

 

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Revin multe echipe de tradiție
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Ghergu, atac la finanțatori
Cherchez rămâne un subiect fierbinte
Viață grea în această stagiune
Concluzii pripite
Bătaie de joc în formă continuată
Greu printre străini
Început cu stângul


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dacă Zelenski ar fi înțelept…

Și-a venit momentul să vă deconspir opinia/sugestia mea pe care Vladimir Zelenski, dacă ar fi un rațional înțelept, animat de-o sinceră grijă pentru prezervarea suveranității și independenței patriei sale, ar trebui acum, apoi va fi prea târziu, să facă această mișcare geopolitică/geostrategică: să redea României Bugeacul (Sudul Basarabiei) și să revendice de la Republica Moldova Transnistria.

Odată făcută... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale