Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.05.2024 00:16

Ieri, cu tema „Investim în viitor – Educație și Antreprenoriat – Parteneriate durabile cu ajutorul finanțărilor”


A A

Eveniment la Universitatea „Valahia” din Târgoviște

Eveniment la Universitatea „Valahia” din Târgoviște

Universitatea „Valahia” din Târgoviște a organizat miercuri, 22 mai 2024, evenimentul intitulat „Investim în viitor – Educație și Antreprenoriat – Parteneriate durabile cu ajutorul finanțărilor”, în parteneriat cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

Evenimentul a fost deschis de Rectorul Universității „Valahia” din Târgoviște – conf. univ. dr. ing. Ioan-Corneliu SĂLIȘTEANU și a continuat cu alocuțiunile Președintelui Consiliului Județean Dâmbovița – dr. ec. Corneliu ȘTEFAN, Primarului Municipiului Târgoviște – jr. Daniel Cristian STAN, Președintelui Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița – ing. Valentin CALCAN și Directorului General al Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia – ing. Liviu Gabriel MUȘAT.

Vorbitorii au subliniat importanța educației în antreprenoriat pentru parteneriate durabile între instituții și sectorul privat, avantajele digitalizării la nivel interinstituțional, politici și strategii pentru dezvoltarea unui mediu de afaceri inovativ și au expus oportunitățile, respectiv provocările actuale pentru întreprinderile mici și mijlocii din județul Dâmbovița și principalele oportunități de finanțare disponibile din fonduri publice europene.

Întâlnirea s-a încheiat cu vizita la Institutul de Cercetare Științifică și Tehnologică Multidisciplinară al Universității „Valahia” din Târgoviște. Evenimentul a reprezentat o oportunitate excelentă de a spori posibilitățile de parteneriat între administrația locală, universități și întreprinderi mici și mijlocii, în contextul noilor finanțări și tehnologii inovatoare, pentru un viitor sustenabil.

V.A.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Se întețește lupta pentru „tronul” de la Cotroceni
Neplătiți, angajații Creșei Găești ies în stradă
Problema pensiilor, subiect „arzător” pentru vârstnicii dâmbovițeni
„La Pilonul II de pensii va fi ca la FNI”
Accident grav la Comișani
„Reziștii” nu înțeleg că sunt pe făraș...
Controale ITM în industria metalurgică
Sprijin pentru Asociația „Centrul Diaconal Casa Creștină”
Medicii de familie au rămas în 2024 cu același plafon ca în 2023
DEER continuă campania dedicată utilizatorilor și publicului larg pentru o informare corectă despre activitățile sale și pașii schimbării furnizorului


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Se întețește lupta pentru „tronul” de la Cotroceni

Ori altminteri spus, este acum mare înghesuială de prezidențiabili la poarta care duce la „tronul” ăla. Și apropo de luptă, pe măsură ce crește numărul competitorilor - și o să mai crească, așteptându-se a intra la înghesuială și candidatul PSD - aceasta se întețește în cel mai neaoș stil mioritic. Deocamdată, pentru că vara asta de infern nu-i bate la cap și pe bravii... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale