Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.07.2022 00:17


A A

Eveniment inedit organizat la Dobra

Eveniment inedit organizat la Dobra

Ștefan Khalil


 

Zilele trecute, în comuna Dobra a fost organizată etapa zonală de anduranță – Cupa Hilals Riders! Potrivit primarului Daniel Nica, este un concurs hipic, organizat de ACS Hilals, în colaborare cu Primăria Doba și Consiliul Local Dobra. Astfel, evenimentul, organizat pe izlazul satului Dobra, a strâns zeci de oameni care au venit să urmărească demonstrațiile oferite de concurenții și caii acestora. Au fost prezenți și autoritățile județene și locale, precum, primarul comunei Dobra, Daniel Nica, președintele CJD Corneliu Ștefan și vicepreședintele Luciana Cristea, parlamentarii dâmbovițeni, Carmen Holban, Ionuț Vulpescu și Marian Țachianu, dar și primarii ai localităților învecinate.

Probele care au avut loc în cadrul acestui concurs au fost: 40 km ( seniori si copii), 60 km ( seniori și junior) și 80 km (seniori și tineret).  Competiția respectivă a avut și câteva condiții de participare. De exemplu, copii cu vârste de 10 – 14 ani au fost obligatoriu însoțiți de un adult, care trebuia să aibă cel puțin o participare la un concurs de anduranță, cu rezultat calificativ la categoria 40 de km. De asemenea, calul însoțitorului trebuia să îndeplinească aceleași reguli, precum calul concurentului. O altă regulă importantă a fost aceea că toți caii participanți erau nevoiți să aibă efectuate la zi analizele de anemie infecțioasă, vaccinul anticărbunos și vaccinul de influență ecvină. Înaintea începerii competiției, toate aceste date au fost verificate de medicul de concurs. Nu în ultimul rând, toți sportivii au fost nevoiți să aibă asupra lor carnetul de sportiv cu viza valabilă de medicină sportivă sau adeverință medicală eliberată de un medic specialist în medicină sportive. La start au fost prezentați  numai concurenții care au toate vizele la zi de la F.E.R. și viza medicală din partea policlinicii sportive.

„Am încheiat cu bine prima ediție a Cupei Hilals Riders 2022. Mulțumim tuturor participanților, oficialilor și sponsorilor. Iată că avem un eveniment care devine deja tradiție la noi, iar acesta pare a fi apreciat de public, ceea ce nu poate decât să ne bucure” , a transmis primarul comunei Dobra, Daniel Nica.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Peste 3700 de persoane și-au găsit un loc de muncă
Săptămână de foc pentru pompierii dâmbovițeni
Aspecte de bază privind REVISAL
Cursuri anti-drog pentru polițiști
Daruri pentru Azilul de la Bălteni
„Ziua de Curățenie Națională”
Jandarmii, acțiune de ecologizare de Ziua Muntelui
Rețeaua de gaze naturale, în așteptare
Creșterea numărului de infecții respiratorii
"Creșterea salariului minim nu va fi înțeleasă..."


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Valorile în care credem

Desigur, a discuta despre valori pare ceva banal, într-o lume în care sursele de informare ne invadează parcă prea mult viața. De multe ori, cuvintele seci ocupă spațiu public, iar fără să ne dăm seama preluăm automat expresii pompoase, fără a le trece suficient prin filtrul gândirii personale.

Teoretic, într-o lume utopică, avem anumite valori care ne veghează existența. Astfel, putem să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale