Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.11.2021 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Ecourile unui arbitraj scandalos

Ecourile unui arbitraj scandalos

Ecourile arbitrajului scandalos de la Chindia – Rapid nu s-au stins nici acum, iar stângăciile brigăzii conduse de Andrei Chivulete au continuat și după meci. Ei bine, în dreptul eliminării stupide a lui Laurențiu Corbu, prima din partidă, centralul a motivat inițial că a fost vorba despre o comportare violentă, după cum a dezvăluit președintele Chindiei, Marcel Ghergu. Clar o aberație, care ar fi atras o suspendare suplimentară în dreptul lui Corbu, dar și o penalitate sportivă mai mare.

Văzând, probabil, imaginile, dar și ca urmare a reacțiilor apărute, Chivulete jr. a intervenit în platformă și a schimbat încadrarea, într-una mai simplă. Cert este că toată brigada a părut confuză în partida cu Rapid. Centralul nu a fost sigur pe decizie la eliminarea lui Corbu și a așteptat un verdict al asistentului 2, care a dictat cartonaș roșu, în poziție de ultim apărător. O bazaconie. Apoi, arbitrul l-a eliminat foarte ușor și pe Tiberiu Căpușă, tot în prima repriză, pentru ca asistentul 1 să valideze ultimul gol al giuleștenilor, marcat dintr-o poziție grosolană de ofsaid.

Pe lângă două puncte pierdute, Chindia a rămas și fără trei jucători importanți după meciul cu Rapid, Corbu, Căpușă și Neguț, toți suspendați, astfel încât merge decimată sâmbătă la Sf. Gheorghe, pentru duelul cu Sepsi. Revoltător este că asemenea arbitraj vine din partea unei brigăzi FIFA. Urât, foarte urât!

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Schimbări importante la AFC Brezoaele
Victorie obținută cu inima
Roberto Ziduri atacă titlul de campioană județeană
FC Pucioasa se întărește
Albu și Sacagiu merg la Voinești
O victorie cât Sfinxul din Bucegi
Chindia s-a impus într-o deplasare dificilă
Victorie clară la volei
Transferuri multe la Gura Șuții
Fotbalul dâmbovițean, în centrul atențieiPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Ministrul Afacerilor Europene la români

Din când în când e bine să reevaluăm strategic anumite abordări. Relaționarea României cu Uniunea Europeană a fost un subiect evolutiv, iar acum ne bucurăm de statutul de membru al acestei uniuni politice și economice de 27 de țări europene.

Optimizarea relaționării cu UE a fost o temã pe agenda țării încă înainte de aderarea din 1 ianuarie 2007. Ne amintim că... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale