Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.12.2021 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Echipele au de suferit din cauza arbitrilor

Echipele au de suferit din cauza arbitrilor

De obicei, una dintre scuzele găsite de echipele care pierd este legată de maniera de arbitraj. Dacă de multe ori acuzele sunt nefondate, ceea ce se întâmplă în acest sezon de Liga 1 este incredibil. Fotbalul românesc nu este într-un moment tocmai bun, echipele nu se ridică la nivelul așteptat de specialiști, iar la acest lucru se mai adaugă și greșelile arbitrilor, care sunt din ce în ce mai dese. Chiar dacă România oferă destul de mulți arbitri la nivel internațional, competiția internă este grav afectată de greșelile de arbitraj.

Ultimele etape au fost dezastruoase și tot mai multe echipe se plâng de acest lucru, dorind implemetarea cât mai rapidă a VAR-ului. La fel ca și în stagiunea precedentă, Chindia este printre cele mai afectate de greșelile de arbitraj, acesta fiind principalul motiv pentru care formația târgovișteană nu stă mai bine în clasament și se află destul de departe de locurile de play-off. Nu doar echipa pregătită de Emil Săndoi a avut mult de suferit din această cauză, ci și formații precum FC Argeș sau FC Botoșani, ambele cu aspirații către o clasare în primele șase echipe ale țării.

Se aduc acuze tot mai grave, legate de faptul că aceste greșeli sunt dirijate și că, dacă nu ar fi existat aceste erori, clasamentul arăta altfel. Cel mai deranjant este faptul că indiferent de numărul greșelilor sau de gravitatea acestora, arbitrii nu au de suferit, spre deosebire de jucătorii sau reprezentanții cluburilor, care sunt sancționați pentru orice mișcare greșită. Fotbalul românesc suferă, echipele nu reușesc să facă față în competițiile europene, iar ceea ce se întâmplă în aceste momente scade și mai mult nivelul sportului rege din țara noastră. E nevoie de măsuri urgente, pentru că de cele mai multe ori, greșelile sunt făcute în favoarea a două sau trei cluburi, iar formațiile considerate mai mici au de suferit din această cauză.

Nu putem considera lupta ca fiind una corectă, dacă în fiecare etapă unor echipe li se pun piedici de acest fel. Chindia a avut mult de suferit în această stagiune din cauza arbitrajelor, dar chiar și în aceste condiții, a reușit să obțină rezultate decente. Rămâne însă regretul că echipa lui Săndoi ar fi putut obține mai multe puncte, dacă era arbitrată corect. Să sperăm că lucrurile se vor așeza în perioada următoare.

 

 

 

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Fenomenul David Popovici a plecat de la Târgoviște
Mihalcea va avea o misiune grea
Vară agitată
Final de capitol
Sezonul premierilor
Există un Dumnezeu al fotbalului
Salvarea de la retrogradare este obligatorie
Pițiane, Pițiane!
Chindia nu merită să rămână în Liga 1
Doamne, cum a ajuns Chindia!


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Petre Țuțea și adânca sa supărare... filozofică politică pe români

George Coandă


Nu știu dacă l-am citat până acum, într-un editorial, pe ironicul filozof Petre Țuțea, cu o zicere panseistică dură cu privire la unul din felurile de a fi ale poporului român. Atât de dură încât sună a sentință definitivă și irevocabilă. Și chiar dacă o voi fi citat vreodată, este acum momentul cel mai potrivit s-o aduc în... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale