Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.06.2022 00:07

Liga a 3-a. Baraj. Dunărea Turris Turnu Măgurele – Roberto Ziduri 1-0 (0-0)


A A

Eșec în prelungiri, din penalty

Eșec în prelungiri, din penalty

* Roberto Ziduri și-a vândut scump pielea la Turnu Măgurele și a lăsat deschisă ușa promovării pentru retur

 

Considerat de ,,specialiști” cel mai dezechilibrat duel din barajul de promovare în Liga a 3-a, Dunărea Turris Turnu Măgurele – Roberto Ziduri a stat sub semnul echilibrului până în minutul 6 al prelungirilor. Cătălin Suciu a punctat atunci de la punctul cu var, în stânga lui Curiman, după ce arbitrul a indicat penalty, considerând că Verdeș a lovit mingea cu mâna în propriul careu. Un eșec frustrant și nemeritat pentru campioana județului Dâmbovița, care s-a apărat cu exactitate și a absorbit foarte bine presiunea gazdelor. Cotată ca mare, mare favorită, Cetatea, cum îi spun localnicii, a ajuns rar la poarta formației din Ziduri, fără să producă un pericol real. Dimpotrivă, Roberto a irosit o ocazie uriașă, într-un meci urmărit de 1.500 de oameni. Gusti Voinea a folosit sâmbătă o formulă de start alcătuită din Curiman – Dicu, Sandu, Pahonțu, Ionescu – Niță (Coman), Verdeș, Anghelina, Costea – Nedelea, Neicu (Tănase). Rezerve neutilizabile au fost Bicher – Budoiaș, Rășcanu, Chiriac și Mirescu.

Ziduri nu merita să piardă

Chiar dacă mulți o vedeau victimă sigură, echipa lui Gusti Voinea a demonstrat încă o dată că nu degeaba a câștigat eventul (cupă – campionat) la nivel județean, fără să cunoască înfrângerea. Cu un lot și un buget mult inferioare, Ziduri a lăsat o impresie puternică în Teleorman, unde s-a bătut de la egal cu un adversar care a crezut că barajul va fi doar o simplă defilare spre Liga a 3-a. Chiar dacă jucătorii dâmbovițeni au joburi, chiar dacă se antrenează doar o dată pe săptămână și chiar dacă au acuzat numeroase probleme medicale, și-au vândut scump pielea la Turnu Măgurele, lăsând deschisă ușa promovării. Sandu (Măcălae) a jucat cu infiltrații, Mirescu s-a accidentat înaintea meciului, Coman a intrat într-un picior, însă Roberto Ziduri nu este doar o simplă echipă, e o familie, e campioana județului Dâmbovița. În ciuda eșecului frustrant și, repet, nemeritat din manșa tur, gruparea finanțată de Dan Negriloaia are șansa ei la returul de sâmbătă, de la Odobești (ora 17.30). Va fi greu, poate foarte greu, dar nu imposibil. Se poate, băieți!

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Alegerea Toni (cul) Petrea
Gura Șuții și Ziduri au luptat frumos
Cristian Stan crede că se vor obține rezultate mai bune
Comportare foarte bună la Cavalerii Viitorului
Flacăra merita mai mult
Gabriel Pleșea, aur la Cupa Temerarul
Toni Petrea a preluat Chindia
6 oferte depuse pentru construirea noului stadion
Mihalcea a cedat! Cam târziu...
Succesul care nu mai vine


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Valorile în care credem

Desigur, a discuta despre valori pare ceva banal, într-o lume în care sursele de informare ne invadează parcă prea mult viața. De multe ori, cuvintele seci ocupă spațiu public, iar fără să ne dăm seama preluăm automat expresii pompoase, fără a le trece suficient prin filtrul gândirii personale.

Teoretic, într-o lume utopică, avem anumite valori care ne veghează existența. Astfel, putem să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale