Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.03.2023 00:13

În perspectiva sărbătorilor pascale,


A A

DSVSA a început controalele în trafic cu Poliția

DSVSA a început controalele în trafic cu Poliția
foto arhivă

A mai rămas aproximativ o lună până la Paște, iar inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Dâmbovița, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița,  au început controalele în trafic.

De asemenea, în perioada următoare se vor intensifica controalele și în unitățile comerciale pentru produsele de origine animală. Potrivit directorului DSVSA, Sandu Tolea, vânzătorii ambulanți de carne animală ar putea avea în acest an o „surpriză” dacă nu au documentele necesare pentru transport. Noua lege, care trebuie să fie aprobată și în Camera Deputaților, prevede confiscarea atât a produselor de carne, cât și a autoturismului cu care o transportă.

„Noi stăm tot timpul cu «arma la picior» și efectuăm frecvent controale în unitățile comerciale pentru a verifica produsele din carne animală. De asemenea, ținând cont de faptul că ne apropiem de sărbătorile Pascale, am demarat și controalele din trafic, în parteneriat cu agenții din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean. De acum încolo vom fi săptămânal pe străzi și nu doar în zonele unde știm că se transportă frecvent ilegal carne animală, ci oriunde putem efectua aceste controale. Pe măsură ce se apropie Paștele, vor fi intensificate aceste controale, atât în unitățile comerciale, cât și în trafic. Așteptăm să se aprobe noua lege privind transportul ilegal de carne animală. În aceasta este stipulat inclusiv confiscarea mașinii acolo unde găsim animale fără documente. Legea trebuie să treacă acum de Camera Deputaților”, a declarat directorul DSVSA Dâmbovița, Sandu Tolea.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Locuințele sociale și Spitalul Județean, în vizorul Consiliului Județean
Lumea între ciocniri de valuri (II)
Parada Copilului, eveniment de amploare la Târgoviște
Campania „Donează sânge, salvează o viață!”
Măsurile afirmative pentru elevi, discutate de Grupul Mixt de Lucru pentru Romi
Lumea între ciocniri de valuri (I)
Greva profesorilor, punct fierbinte în Colegiului Prefectural Dâmbovița
Mitropolitul Nifon a premiat Corul Excelsior al Seminarului Teologic
Asistența socială pentru vârstnici, în vizorul pensionarilor
Muzeul Național al Poliției Române are nevoie de lucrări de conservarePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lumea între ciocniri de valuri (II)

GEORGE COANDĂ


Fascinant, nu? Oare, însă umanitatea, estabilishment-ele și leadership-urile sociale, economice, politice cu deosebire au luat seama la vuietul celui de-al Treilea Val al Schimbării care se auzea încă de acum patru decenii și mai bine? Se pare că nu. Că interesele imediate și meschine, și egocentriste ale corporatismului, mai ales ale celui american, au făcut ca „șocul viitorului”, teoretizat de același... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale