Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.02.2023 00:14

Noi investiții anunțate n orașul-stațiune


A A

Dou unitți de nvțmnt din Pucioasa vor fi reabilitate

Dou unitți de nvțmnt din Pucioasa vor fi reabilitate

*Primarul Constantin Ana a mai precizat c ambele școli vor fi reabilitate prin Programul Operațional Regional (POR) 2021 – 2027

 

Administrația public local din orașul Pucioasa anunț dou proiecte de anvergur care vizeaz Școala Gimnazial Nr 1 „Mihai Viteazul” și Școala Gimnazial Nr 4 „Elena Donici Cantacuzino”, care vor schimba radical cele dou unitți de învțmânt. Primarul Constantin Ana a mai precizat c ambele școli vor fi reabilitate prin Programul Operațional Regional (POR) 2021 – 2027.

În ceea ce privește proiectul Școlii Nr 1 „Mihai Viteazul”, conducerea Primriei orașului stațiune a anunțat c actualul corp de cldire al unitții de învțmânt va fi complet modernizat și extins, astfel încât toți elevii s învețe de dimineaț. Investiția cuprinde realizarea a 12 clase noi și o sal de evenimente. Nu în ultimul rând, sala de sport de la Școala „Mihai Viteazul” va fi modernizat și se va face legtura între ea și corpul de cldire al unitții școlare, printr-o pasarel.

Proiectul pentru Școala Nr 4 „Elena Donici Cantacuzino” este foarte asemntor ca la prima unitate de învțmânt menționat. Primarul Constantin Ana a precizat c investiția pentru Școala Nr 4 presupune modernizarea cldirii existente, demolarea mansardei și înlocuirea ei cu un etaj nou. De asemenea, va fi construit un corp de cldire care va cuprinde 12 sli de clas și o sal pentru evenimente.

„Aceasta este viziunea noastr despre infrastructura școlar din orașul Pucioasa, cele doua investiții prezentate completând investițiile deja începute la CNNT, Liceul Tehnologic și cele 3 Grdinițe!”, a transmis primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Meditaie la duminica Tuturor Sfinilor
Muzeele dmbovițene, n program de deratizare și dezinsecție
Srbtoarea Rusaliilor n Arhiepiscopia Trgoviștei
Vernisajul expoziției elevilor de la Școala Popular de Art "Octav Enigrescu"
Festivalul Babel 2023, program complet
mplinirea fgduințelor
Lucrrile la noua sal de Sport a Universitții „Valahia” au avansat
Redeschiderea Muzeului Scriitorilor Dmbovieni
Etapa național Olimpiadei Tehnologiei Informației, la final
„Eroica”, la o lansare patrioticPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Judeul Dmbovia - de la trecutul istoric la perspective n secolul XXI (partea a III-a)

i muli au constatat aceast realitate i cu prilejul recentelor „Zile ale judeului Dâmbovia”, zile în care am strbtut acest meleag de ar prin mai multe zri ale sale, prilej de a vedea la faa locului cum de la Potlogiul brâncovenesc i Getiul lui Gheorghe Zamfir, i „orașul aurului negru” Moreni, i Pucioasa, care pstreaz înc amintirea faimosului general Kiselleff, cel ce i-a descoperit... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale