Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro01.02.2023 00:16

Șeful companiei în subordinea căreia se află cele trei uzine de Apărare din județul Dâmbovița, reținut de DNA


A A

Directorul ROMARM, contestat de liderul sindical Constantin Bucuroiu

Directorul ROMARM, contestat de liderul sindical Constantin Bucuroiu
Gabriel Țuțu, directorul general al Companiei ROMARM (foto AGERPRESS)

*„Nu știu de ce s-a axat mai mult pe alte interese și mai puțin pe dezvoltarea filialelor din cadrul ROMARM, 15 filiale importante care stau într-o stare de hibernare”

 

În timp de societățile din industria românească de apărare se confruntă cu o lipsă acută de contracte și comenzi, conducerea ROMARM, compania care trebuie să se zbată să dea de lucru filialelor din subordine, se pare că avea cu totul și cu totul alte preocupări! O dovadă elocventă în acest sens este faptul că directorul general al Companiei ROMARM, Gabriel Țuțu, a fost reținut de DNA într-un dosar privind achizițiile făcute în pandemie.

Liderul de sindicat din industria de apărare a țării, Constantin Bucuroiu, președinte de sindicat la Uzina Automecanica Moreni ne-a declarat ieri că directorul ROMARM, Gabriel Țuțu, l-a dezamăgit de mai mult timp, prin indiferența și inactivitatea sa față de soarta unităților de profil. Potrivit sindicalistului morenar, Gabriel Țuțu nu avea respect față de directorii de filiale pe care îi ținea cu orele la ușa sa, atunci când aceștia veneau cu diverse probleme la Compania ROMARM, dar nici față de liderii de sindicat pe care nu a vrut să-i mai primească la ședințele Consiliului de Administrație din ROMARM.

,,Eu, de-a lungul timpului, am fost un critic al acțiunilor lui Țuțu Gabriel. Dezamăgirea mea a pornit de la depărtarea sa față de societăți, de filiale și tratarea lor cu multă superficialitate indiferent de situația economică pe care acestea o aveau. Faptul că își permitea, ca director general al ROMARM, să țină directorii de filiale ore în șir la ușa sa când aceștia aveau probleme de rezolvat pentru societățile lor, iarăși a creat o nemulțumire generalizată... în timp. Totul a culminat cu situația măștilor de la Dragomirești, faptul că achiziția a fost destul de nefericită... a utilajelor aduse din China, la mâna a doua, și cu sume destul de importante dar și bâlbâiala care a fost în acea perioadă. Lovitura trăznet pentru sindicate a fost în momentul în care d-ul director general Țuțu a refuzat să primească reprezentanții sindicatelor la CA-urile Companiei ROMARM. Până să vină directorul Țuțu, sindicaliștii participau la toate ședințele de CA-uri și luau cunoștință de problemele din cadrul companiei, dar și în cadrul filialelor și interveneau ori de câte ori era nevoie și atrăgeau atenția când lucrurile nu mergeau bine. Nu știu de ce s-a axat mai mult pe alte interese și mai puțin pe dezvoltarea filialelor din cadrul ROMARM, 15 filiale importante care stau într-o stare de hibernare”, a semnalat liderul de sindicat din industria de apărare Constantin Bucuroiu.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Locuințele sociale și Spitalul Județean, în vizorul Consiliului Județean
Lumea între ciocniri de valuri (II)
Parada Copilului, eveniment de amploare la Târgoviște
Campania „Donează sânge, salvează o viață!”
Măsurile afirmative pentru elevi, discutate de Grupul Mixt de Lucru pentru Romi
Lumea între ciocniri de valuri (I)
Greva profesorilor, punct fierbinte în Colegiului Prefectural Dâmbovița
Mitropolitul Nifon a premiat Corul Excelsior al Seminarului Teologic
Asistența socială pentru vârstnici, în vizorul pensionarilor
Muzeul Național al Poliției Române are nevoie de lucrări de conservarePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lumea între ciocniri de valuri (II)

GEORGE COANDĂ


Fascinant, nu? Oare, însă umanitatea, estabilishment-ele și leadership-urile sociale, economice, politice cu deosebire au luat seama la vuietul celui de-al Treilea Val al Schimbării care se auzea încă de acum patru decenii și mai bine? Se pare că nu. Că interesele imediate și meschine, și egocentriste ale corporatismului, mai ales ale celui american, au făcut ca „șocul viitorului”, teoretizat de același... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale