Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.09.2023 00:20

Editorial


A A

Destabilizarea/haotizarea României...

Destabilizarea/haotizarea României...

...ne pândește - și nu este o glumă nici măcar de prost gust - tocmai acum când, din păcate, războiul țarului criminal Putin, a ajuns și pe plaiul mioritic, apropo de dronele care l-au atins. Se pare că există forțe, mai mult sau mai puțin oculte, ajutate și de eterna prostie și dihonie românească, gata să acționeze, pentru aruncarea în aer a statului român, folosindu-se de nebunia pe care o vor produce grămada de alegeri din 2024.

De pe acum a început vânzoleala pentru ocuparea mult râvnitului fotoliu prezidențial de la Cotroceni, dar nicio forță politică nu prea știe pe cine să mizeze, numai că, românii, cu excepția fanilor USR, voiesc, la 34 de ani de la „revoluția română”, un patriot sincer și curajos capabil să redea demnitatea și suveranitatea națiunii române și a României ca stat, pentru că se tem, și nu fără îndreptățire, că iar li se va impune, prin vicierea votului, un președinte al înaltei trădări, așa cum s-a întâmplat în ultimii ani – și, în piață, cam circulă zvonul că ne vom trezi ca „șef de stat” cu cineva dorit de corporatismul globalizator neomarxist -, și țara va fi să dispară cu desăvârșire.

PSD și PNL, ambele partide îngrozite de ascensiunea AUR și de tupeul agresiv al USR, hai s-o pună de un „Bloc democratic” și, de aici, vrajbă lăuntrică și în ograda lui Ciolacu, și în ograda păstorită de Iohannis – Ciucă, și, ca atare, doar se fac că le pasă de soarta națiunii române. Între timp, „agenturile” soroșiste sapă adânc la temelia României, iar Budapesta, pe mâna UDMR, își reînsușește cu sârg, și sfidând Bucureștiul, Transilvania, iar Kremlinul e gata să ne lovească în plin, puțin păsându-i de faimoasa „umbrelă NATO” care, cică, ne apără.

Și nici lui Zelenski că-i pasă de România pe care, zor-nevoie, vrea s-o bage-n război cu Armata Roșie, știind el de ce, adică să-i uităm pe-ai noștri din Ucraina și să nu-i amintim Kievului că stăpânește ilegal teritorii românești. Atenție! Destabilizarea / haotizarea României este deja în curs.

 

 

 

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Tezaurul românilor, nikogda!? (II)
Tezaurul românilor, nikogda!?
Educație adaptată
Mai contează, la vot, poporul român?
Ursula von der Leyen - un proxy de la Angela Merkel pentru Europa
Blestemul aurului românilor (II)
Blestemul aurului românilor
Nouă chiar că ne pasă!
Nouă chiar că ne pasă!
Interviul nuclear lansat dintre zidurile vechiului Kremlin (III)


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale