Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.01.2022 00:12

Astăzi, la zi aniversară, La mulți ani !


A A

De gratitudine Înaltpreasfinției Sale Nifon, Arhiepiscop și Mitropolit al Târgoviștei

De gratitudine Înaltpreasfinției Sale Nifon, Arhiepiscop și Mitropolit al Târgoviștei

Filiala „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România adresează cu respect calde urări de viață îndelungată și de rodnică activitate duhovnicească și de ctitoritoare acțiune bisericească întru propășirea spațiului eparhial târgoviștean, Înaltpreasfinției Sale prof.univ.dr. Nifon Mihăiță, Arhiepiscop și Mitropolit al Târgoviștei și Exarh Patriarhal.

Trebuie spus că în cei peste douăzeci de ani de strălucită arhipăstorire, între filiala dâmbovițeană a UZPR și Arhiepiscopia Târgoviștei a existat – și există – o remarcabilă colaborare, beneficiul fiind reciproc. Iar astăzi, când Înaltpreasfinția Sa împlinește 78 de ani de viață în Lumina lui Dumnezeu, și noi, membrii Filialei „Ion Heliade Rădulescu” a UZPR, aducem un omagiu celui care, cu infatigabilă dăruire și înțelepciune, a fost și este un restitutor remarcabil al strălucirii spiritual-cărturărești de odinioară a marii Cetăți voievodale a Târgoviștei.

Pentru această remarcabilă operă, încredințându-l încă o dată de respectul nostru, îi adresăm Înaltpreasfinției Sale prof.univ.dr. Nifon Mihăiță, Arhiepiscop și Mitropolit al Târgoviștei, urarea tradițională: La mulți ani, cu sănătate și cât mai vrednice împliniri în Duhul lui Dumnezeu!

(George Coandă, Superiorul Ordinului Ziariștilor din România, președintele Filialei „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița a UZPR).

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Șapte unități de învățământ candidează pentru statutul de „Școală Europeană”
Parada absolvenților, la o nouă ediție
Transport local gratuit pentru toți elevii care învață în Târgoviște
Biblioteca Județeană „I. H. Rădulescu” este acreditată Erasmus +
Sfinții Împărați Constantin și Elena
Premiera spectacolului „Popcorn”
Eveniment academic UVT – Cluj - Elveția
Concursul național „Mesajul meu antidrog”
Programul privind deratizarea și dezinsecția muzeelor
Acțiune de informare preventivă în rândul cetățenilor și elevilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai există România ca stat unitar și suveran? Nem! (II)

Și evenimentul a mai avut loc exact când se împlinesc 150 de ani de la plecarea în eternitatea istoriei a „Crăișorului munților” (Avram Iancu) și când, de asemenea, se împlinește un secol de la încoronarea în Alba Iulia a regilor României Mari.

Și atunci de ce să nu mă ducă/să nu ne ducă gândul că, dezvelirea statuiei unui torționar medieval maghiar al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale