Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro31.07.2020 00:17

În Dâmbovița,


A A

Datorită secetei, furnizarea apei potabile o posibilă problemă

Datorită secetei, furnizarea apei potabile o posibilă problemă

COMUNICAT DE PRESĂ

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița SA aduce la cunoștința consumatorilor faptul că la nivelul județului Dâmbovița ne confruntăm cu o reducere constantă a debitelor de apă ale sursei cauzată de secetă, fenomen ce nu poate fi prevenit și nici stopat. În astfel de perioade orice consum exagerat poate conduce la presiune scăzută sau chiar la lipsa apei pentru o parte din consumatori. CATD a luat măsuri pentru utilizarea la maximum a capacitățior de captare, transport și distribuție a apei potabile în anumite zone din aria de operare, însă au apărut disfuncționalități în asigurarea continuă a apei, pentru care nu exista rezolvare imediata din punct de vedere tehnic. Ca urmare, pentru a evita si a preveni o funcționare defectuoasă a serviciului de alimentare cu apă și pentru a nu se ajunge în stadiul furnizării în sistem discontinuu (cu program) a apei potabile, rugăm consumatorii să nu utilizeze in exces apa pentru a nu priva alți beneficiari de minimul necesar și vital oricărei gospodării. În caz de secetă, furnizarea apei se va face după un program propus de operator și aprobat de autoritatea administrației publice locale, program ce va fi adus în atenția utilizatorilor prin toate canalele de comunicare aferente. Legislația relevantă ce susține demersul nostru este reprodusă în Ordinul 88/2007 pentru aprobarea Regulamentului – cadru al serviciului de alimentare cu apă și de canalizare, articolele 5 și 22. Toți utilizatorii au obligația de a asigura folosirea eficientă și rațională a apei preluate din rețeaua de alimentare cu apă, conform obligațiilor contractuale ale clienților, de aceea, facem apel la implicarea și sprijinul dvs. în gestionarea situației actuale, având în vedere continuitatea scăderii debitelor de apă din această perioadă și recomandăm folosirea apei potabile numai în scopul satisfacerii cu prioritate a nevoilor gospodărești, respectiv numai în scop potabil și menajer.

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚAComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Caracterizări – acuze fără fond
Ample proteste la nivel județean și național
Pensionarii de la sate, „campionii” împrumuturilor
Peste 75.000 lei oferiți de Biserică
Două cazuri de COVID-19 confirmate în școli
Căruțaș mort în accident rutier la Bucșani
Investiții importante în infrastructura târgovișteană
Controverse pe construcția unui hotel de cinci stele în zona Peștera-Padina
Găești - acțiune stradală pentru siguranța elevilor
Serviciul de Ambulanță din Dâmbovița, din nou pe „jar”
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Caracterizări – acuze fără fond

De bună seamă că nu sunt într-atât de naiv încât să nu-mi dau seama că etichetările  vituperatoare pe care și le aruncă peste gard, dar și în piața publică, partidele, reciproc, sunt, așa de ochii lumii, pentru a impresiona pe cei mai slabi de cuget, majoritatea electoratului, și a-și croi, astfel, un drum la guvernare sau pentru a rămâne acolo, adică la Putere.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale