Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.03.2020 00:10

Povestea unui luptător


A A

Daniel Florea, un fotbalist de caracter

Daniel Florea, un fotbalist de caracter

❚ Atacantul Chindiei s-a accidentat în primele zile ale stagiului de pregătire din Antalya și a fost trimis acasă, pentru recuperare ❚ „Lui Florea i s-a transmis după accidentare că nu prea mai e nevoie de serviciile lui și i s-a propus rezilierea contractului. Logic că a refuzat, nu se face așa ceva. Gică a strâns din dinți, a tras tare, și-a revenit, fiind folosit în ultimul meci, cu Sepsi”, spun surse din club ❚ Să nu uităm că principalii marcatori ai echipei la Liga 1 sunt localnici, Daniel Florea, Cristi Cherchez și Cristi Neguț, cu câte trei reușite ❚ Activitatea este suspendată în acest moment la Chindia, iar jucătorii au fost sfătuiți să respecte recomandările autorităților referitoare la prevenirea virusului COVID-19

 

COSTIN MIHAI


La fel ca în anii ’90, Chindia Târgoviște a promovat în prima ligă, având în componență mulți jucători locali. Dâmbovițenii Marian Aioani, Mădălin Martac, Cornel Dinu, Marian Vătavu, Lucian Acasandrei, Adrian Ioniță, Crinel Stoica, Liviu Mihai, Andrei Șerban, Cristi Neguț, Alin Nisipeanu, Daniel Florea și Cristian Cherchez au sărbătorit cu șampanie vara trecută, ridicând trofeul de campioni ai Ligii a 2-a. Imediat, s-a renunțat la serviciile lui Nisipeanu, Stoica și Acasandrei, în timp ce Vătavu a ales meseria de antrenor.

Cherchez reprezintă un caz special

La Liga 1 a crescut nivelul, dar și concurența. În 2019 au rămas constant în primul 11 doar Aioani, Martac și Neguț, ceilalți fiind folosiți prin rotație, unii mai mult, iar alții mai puțin. Cherchez reprezintă un caz special, fiind ținut în afara lotului etape bune, fără să se prezinte oficial și motivele. Dincolo de afinitatea suporterilor pentru jucătorii locali, aceștia au înțeles că rezultatele nu se pot obține doar cu dâmbovițeni și că lotul trebuie obligatoriu întărit. Din păcate, transferurile operate pentru Liga 1 au fost mai degrabă la număr decât eficiente. Iar localnicii, chit că au fost folosiți mai puțin, au rămas la dispoziția staff-ului tehnic. Dacă nu ar fi fost de-ai locului, dacă nu ar fi fost iubiți de fani și chiar de presă, probabil că erau trecuți la capitolul foști.

Moment delicat după accidentare

Prezentăm pentru început cazul lui Daniel Florea, unul dintre jucătorii importanți în ecuația promovării, dar și cu evoluții decente în Liga 1. Gică s-a accidentat în primele zile ale stagiului de pregătire din Antalya și a fost trimis acasă, pentru recuperare. „Lui Florea i s-a transmis după accidentare că nu prea mai e nevoie de serviciile lui și i s-a propus rezilierea contractului. Logic că a refuzat, nu se face așa ceva. Gică a strâns din dinți, a tras tare, și-a revenit, fiind folosit în ultimul meci, cu Sepsi”, spun surse din club. Contactat telefonic, președintele Marcel Ghergu nu a dorit să ofere comentarii pe subiect.

Principalii marcatori la Liga 1 sunt localnici

În lupta dură pentru evitarea retrogradării, dacă se va mai relua campionatul, e nevoie de aportul tuturor, mai ales al localnicilor, de la care se așteaptă o motivație suplimentară. Să nu uităm că principalii marcatori ai echipei la Liga 1 sunt localnici, Daniel Florea, Cristi Cherchez și Cristi Neguț, cu câte trei reușite. Activitatea este suspendată în acest moment la Chindia, iar jucătorii au fost sfătuiți să respecte recomandările autorităților referitoare la prevenirea virusului COVID-19.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Dani Popa s-a izolat la Pietroșița
Lupta pentru promovare e echilibrată la Promoție
Salariații MTS vor salarii întregi
Fără vești de la volei
Ancuța Stoenescu, despre amânarea Jocurilor Olimpice
Multe echipe în lupta pentru evitarea retrogradării
Cine ar promova acum în Liga a IV-a?
Chindia va pierde mulți jucători
"Noua Chindie - Chindia Târgoviște"
Cum gestionează cluburile criza provocată de coronavirus


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Brandul de media sau chiar mai mult?

DAN LUCA


 

Activând în domeniul comunicării, cercetarea asupra evoluției presei europene m-a fascinat de ani de zile. Am considerat că este bine să ne exprimăm gândurile deschis, iar articolele precum ″Presa viitorului″ (din PR Romania) sau ″Jurnalistul Twitter și finanțarea sa″ au avut un impact plăcut la timpul lor.

 

De câteva săptămâni, în calitate de vicepreședinte al Grupului... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale