Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.02.2020 00:18

Efecte ale manifestărilor fenomenelor meteo periculoase


A A

Dâmbovița, sub urgia Codului Roșu

Dâmbovița, sub urgia Codului Roșu

❚ Din cauza vântului foarte puternic, 3707 de consumatori din 15 localități dâmbovițene au fost nealimentați cu energie electrică

 

În urma manifestării fenomenelor meteo periculoase prognozate de codul ROȘU (zona montană - viscol puternic, rafale de peste 100- 120 km/h, vizibilitate redusă spre zero) și codul GALBEN (restul județului - intensificări ale vântului, ninsori viscolite) emis pentru județul nostru, echipajele de intervenție din cadrul ISU Dâmbovița au intervenit pentru înlăturarea efectelor produse de vântul foarte puternic, astfel: - Pompierii de la Garda Fieni au acționat pentru asigurarea zonei la un stâlp de electricitate înclinat spre carosabil (în comuna Moroeni), în comuna Pietroșița pentru asigurarea zonei în cazul unor cabluri electrice căzute pe o proprietate (gard), iar în localitatea Glod - com.Moroeni pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil. - Pompierii de la Detașamentul Pucioasa s-au deplasat pe DN-71 (între orașul Fieni și localitatea Dealu Mare) pentru îdepărtarea unui copac căzut pe carosabil. Din cauza vântului foarte puternic, 3707 de consumatori din 15 localități dâmbovițene au fost nealimentați cu energie electrică (com.Bezdead, com.Odobești - sat Zidurile, com.Moroeni - satele Moroeni, Muscel și Moroeni Padina, com. I.L.Caragiale, com.Pucheni, oraș Răcari - sat Ghergani, com.Văcărești, com.Gura Ocniței, oraș Pucioasa - cartier Malurile, com.Șelaru, com.Crevedia - sat Cocani, com.Poiana și com.Lungulețu. Mai multe echipe ale operatorului economic (de furnizare energie electrică) intervin în teren pentru realimentarea cu energie electrică a localităților afectate.

 

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAțII PUBLICEComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Cazuri de COVID-19 în comuna Răzvad
INFORMARE SDEE Muntenia Nord
"161 de ani de statistică oficială în România"
Crucea Roșie Dâmbovița a sprijinit SJUT cu o serie de materiale necesare în luptă cu COVID-19
Întreruperi de energie electrică
Premiile I și III au revenit unor concurenți din Arhiepiscopia Târgoviștei
Focar COVID cu peste 100 de cazuri la Țuicani-Moreni
Creșterea cazurilor COVID-19
Donație de măști din China pentru Camera de Comerț
"Pandemia este scăpată de sub control"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Vară nebună

… cu coronavirus reasaltând furios neamul românilor. Relaxările hotărâte de Klaus Werner Iohannis și adoratul său guvern au înlesnit acest reasalt.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale