Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.12.2023 00:16

În Dâmbovița, în luna octombrie 2023,


A A

Creștere alarmantă a cazurilor de urgență și a accidentelor rutiere

Creștere alarmantă a cazurilor de urgență și a accidentelor rutiere

Managerul Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Dâmbovița, Mihail Gheorghe, a adus în atenție o creștere a numărului de solicitări de urgență în luna octombrie 2023. Conform declarațiilor sale, unitatea a gestionat 5355 de solicitări, înregistrând o creștere de aproape 9% în comparație cu aceeași perioadă din anul 2022, când au fost înregistrate 4918 de solicitări.

Mihail Gheorghe a subliniat că unul dintre principalele motive ale acestei creșteri este reprezentat de accidentele rutiere, cu precădere în zilele de sărbătoare. Numărul mare de accidente înregistrate ridică îngrijorări în privința siguranței rutiere, mai ales că există o tendință persistentă a unor șoferi de a ignora pericolele asociate conducerii sub influența alcoolului.

„În luna octombrie am înregistrat un total de 401 de accidente. Este adevărat că nu toate acestea au avut victime, dar acesta este numărul de cazuri în care am fost solicitați”, a precizat Mihail Gheorghe.

Astfel, managerul SAJ Dâmbovița a subliniat necesitatea conștientizării riscurilor și adoptării unui comportament responsabil în trafic. De asemenea, el a îndemnat conducătorii auto să fie precauți și să evite riscul de a deveni parte a statisticilor crescânde ale accidentelor rutiere.

În lumina acestei situații, echipajele SAJ Dâmbovița sunt pregătite să facă față numărului crescut de solicitări de urgență, iar Mihail Gheorghe a transmis un apel către comunitatea locală să sprijine eforturile acestora și să contribuie la prevenirea accidentelor rutiere prin adoptarea unei conduite responsabile în trafic.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Cercetat de polițiști pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere
Jandarmii, în acțiune de prevenire pentru siguranța elevilor
Atelier antidrog pentru asistenții sociali
Direcția Silvică Dâmbovița Gestionează 45% din suprafața forestieră a județului
Tânăr cercetat pentru inducerea în eroare a polițiștilor
Schimbări pentru Complexul de Vânătoare de la Bolovani
228 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Percheziții într-un dosar de trafic de persoane
Concursul „Știu și aplic”
Dezvoltarea profesională a cadrelor didactice din mediul rural


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Actorii instituționali ai politicii de energie

Comisia Europeană, brațul executiv al UE, propune politicile energetice la nivelul blocului comunitar, responsabil pentru program, planurile strategice, de management și raportare fiind comisarul pentru energie Kadri Simson. Aceasta este un politician estonian, aparținând Partidului Popular European. Direcția Generală Energie (DG ENER), din cadrul Comisiei, condusă de directorul general Ditte Juul Jørgensen, dezvoltă politica... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale