Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.03.2020 00:21

Crucea Roșie Dâmbovița a montat...


A A

Corturi pentru triaj epidemiologic în curțile Spitalelor Moreni și Pucioasa

Corturi pentru triaj epidemiologic în curțile Spitalelor Moreni și Pucioasa

❚ Se iau noi măsuri în încercarea de a evita îmbolnăvirea populației cu noul coronavirus ❚ S-au montat corturi de triaj epidemiologic în curtea celor mai importante spitale din județ.

 

Comunicat de presă

În cursul zilei de duminică, 15.03.2020,voluntarii și directorul Crucii Roșii Dâmbovița ,Raul Pavelescu au răspuns solicitărilor venite de la Pucioasa și Moreni, de a monta în curtea Spitalului Municipal Moreni și a Spitalului Orășenesc Pucioasa, corturi de triaj pacienți. Echipele Crucii Roșii Dâmbovița s-au deplasat imediat în teren și au montat corturile. Astfel, pacienții suspecți de coronavirus cu simptome specifice, vor fi investigați în acel cort pentru a nu compromite pacienții grav bolnavi care ajung cu alte afecțiuni la Urgențe. În acest mod și cadrele medicale vor fi protejate și astfel nu vor exista probleme. La nivelul județului Dâmbovița nu există persoane cu prezența virusului COVID-19 confirmată. Crucea Roșie Română rămâne în continuare în prima linie a asistenței umanitare alături de cei aflați în nevoie. În plină criză de coronavirus este nevoie să dăm dovadă de grijă față de aproapele nostru, să fim responsabili și, mai ales, să respectăm sfaturile medicale ale autorităților competente. Având în vedere răspândirea galopantă a acestei afecțiuni, necunoscute până acum, Cruce Roșie îndeamnă pe cetățeni la calm și rațiune.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Locuințele Sagricom, deblocate!
Întreruperi de energie electrică programate
Reabilitarea pasajului rutier spre Aninoasa, aproape de final
Brandul de media sau chiar mai mult?
Ni se mută pădurile din țară
Dâmbovița, lovită de urgia naturii
Continuă lucrările de amenajare din zona parcului UM Gară
Cod Portocaliu în Dâmbovița
Achiziție importantă la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște
Privire, la distanță, din balcon


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Brandul de media sau chiar mai mult?

DAN LUCA


 

Activând în domeniul comunicării, cercetarea asupra evoluției presei europene m-a fascinat de ani de zile. Am considerat că este bine să ne exprimăm gândurile deschis, iar articolele precum ″Presa viitorului″ (din PR Romania) sau ″Jurnalistul Twitter și finanțarea sa″ au avut un impact plăcut la timpul lor.

 

De câteva săptămâni, în calitate de vicepreședinte al Grupului... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale