Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.05.2022 00:14

„Prezența la standurile internaționale contează cam de pe la a treia sau a patra ediție”


A A

Conducerea CCIA Dâmbovița preferă strategiile pe termen lung!

Conducerea CCIA Dâmbovița preferă strategiile pe termen lung!

„Dacă ne propunem cu toții, și mediul de afaceri și administrația, să ducem Dâmbovița într-o anumită direcție atunci  trebuie să ne ținem de ea”

 

Județul  Dâmbovița  are nevoie de stabilirea unor strategii pe termen lung care să fie elaborate  de  autoritățile locale împreună cu reprezentanții mediului de afaceri și care să răspundă la întrebarea...  ,,Dâmbovița încotro’’! Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan susține că aceste strategii trebuie să definească domeniile prioritare de dezvoltare ale județului, care ulterior să fie promovate și susținute la unison de toți factorii decidenți.    

„Tema pe care eu mi-o doresc ar fi așa, cum ne promovăm județul? Ce facem? Nu că am adus o taxă în plus de 20 de euro... Eu în primul rând aș face o invitație tuturor antreprenorilor interesați să vină să vorbim și să-și spună fiecare păsurile. Prezența la standurile internaționale contează cam de pe la a treia sau a patra ediție. Este și o temă pe care o am în dezbatere și cu autoritățile publice și anume - Dâmbovița încotro -?

Nu știu dacă vom mai avea noi combinate siderurgice sau alte fabrici uriașe, dar e clar că trebuie să avem o strategie către ce zonă economică ne putem îndrepta, pentru că vine o generație nouă de antreprenori, an de an. Dacă ne propunem cu toții, și mediul de afaceri și administrația, să ducem Dâmbovița într-o anumită direcție atunci  trebuie să ne ținem de ea”, a declarat președintele CCIA Dâmbovița, Valentin Calcan în cadrul unei conferințe de presă.

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

717 locuri de muncă disponibile
Colectarea taxelor și impozitelor, la cote amețitoare
Viza anuală a autorizației de mediu și autorizației integrate de mediu
Conflict de muncă încheiat la SC Municipal Construct SA!
356 de locuri de muncă disponibile
„Târgoviștea, reașezată pe harta metalurgiei europene”
„Nemulțumirile profesorilor, tot mai evidente”
Primele bare laminate, în producție la Târgoviște
Prima de inserție – Stimulent acordat absolvenților care se angajează!
194 angajări după recenta Bursă generală a locurilor de muncă


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Petre Țuțea și adânca sa supărare... filozofică politică pe români

George Coandă


Nu știu dacă l-am citat până acum, într-un editorial, pe ironicul filozof Petre Țuțea, cu o zicere panseistică dură cu privire la unul din felurile de a fi ale poporului român. Atât de dură încât sună a sentință definitivă și irevocabilă. Și chiar dacă o voi fi citat vreodată, este acum momentul cel mai potrivit s-o aduc în... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale