Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.05.2022 00:15

Vor fi instalate zeci de camere video ultramoderne


A A

Comuna Dobra ia măsuri de securitate!

Comuna Dobra ia măsuri de securitate!

*Primarul Daniel Nica este ferm convins că noul sistem de monitorizare video va duce la reducerea numărului de infracțiuni

 

Administrația publică locală din comuna Dobra ia măsuri pentru siguranța cetățenilor! În următoarele săptămâni, în ambele sate din Dobra vor fi montate sisteme noi de supraveghere video, cu camere performante. Investiția va fi suportată din bugetul local. Primarul Daniel Nica este ferm convins că noul sistem de monitorizare video va duce la reducerea numărului de infracțiuni, respectiv la prinderea celor care aruncă deșeuri menajere, și nu numai, pe domeniul public.

Inițial, în proiect au fost prevăzute 45 de camere de supraveghere video, dar nu ar ajunge pentru toate intersecțiile, ieșirile și intrările din localitate. De asemenea, vor fi instalate camere și în apropierea unităților de învățământ. Din acest motiv, conducerea Primăriei este nevoită să mai facă o suplimentare pentru mai multe camere de supraveghere video.

„Avem un proiect în pregătire pentru montarea camerelor de supraveghere ultramoderne. Probabil, proiectul va fi demarat în această lună, dacă nu, la începutul lunii viitoare. Investiția va fi  din fonduri locale. Vrem să montăm camere de supraveghere în toată localitatea. La intrare și la ieșire, în intersecții, în apropierea unităților de învățământ, dar și în alte zone. În proiect avem 45 de camere, dar nu sunt suficiente și de aceea trebuie să mai fac o suplimentare, că nu aș putea să acopăr toate intersecțiile, intrările și ieșirile din localitate. Siguranța cetățenilor este foarte importantă pentru noi, din acest motiv luăm măsuri de securitate”, a declarat primarul comunei Dobra, Daniel Nica.

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Pensionarii cer mărirea pensiilor la nivelul inflației
Camera de recoltare la Centrul de Transfuzii a fost extinsă!
Deschiderea temporară a DJ 714
Liste de așteptare pentru cardurile valorice destinate donatorilor
Angajații M.A.I. vor veghea la buna desfășurare a activităților prilejuite de Sărbătoarea Solemnă a Sfântului Ierarh Nifon
Sărbătoarea Sf.Ierarh Nifon, supravegheată de pompierii dâmbovițeni
Acțiune a polițiștilor de imigrări pentru prevenirea și combaterea muncii ilegale a străinilor
Cod Galben de ploi și inundații în Dâmbovița
Polițiștii dâmbovițeni sunt 24 din 24 de ore la datorie
Polițiștii, informări antidrog la Paintball


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cui îi aparține România?

George Coandă


Vreți un răspuns pe bune? Iată-l: în nici un caz ăstora care sunt români. De-a lungul atâtor ani de când tot dau cu subsemnatul pe editoriale, am mai spus câte ceva pe această temă, dar, de data asta, întrebarea am pus-o oablă pentru că, așa cum arată România, simțeam o amarnică nevoie s-o spun.

Vedeți, după zavera aia din... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale