Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.11.2021 00:09

În cinci ani de activitate


A A

Complexul Turistic de Natație a găzduit 28 de concursuri de înot

Complexul Turistic de Natație a găzduit 28 de concursuri de înot

Bazinul Olimpic din cadrul Complexului Turistic de Natație a găzduit în cinci ani de activitate nu mai puțin de 28 de concursuri de înot, având susținerea Primăriei Municipiului Târgoviște. Au fost concursuri locale, regionale, naționale și internaționale, cu sau fără caracter oficial, cele mai importante realizate în parteneriat cu Federația Română de Natație și Pentatlon Modern.

Pe 3 decembrie 2016 a fost organizată la Târgoviște prima competiție de înot. Campionatul Național de Masters (24-25 iunie 2017) a fost primul concurs oficial bifat, din calendarul FRNPM. Bazinul olimpic din Târgoviște a găzduit în perioada 8-10 decembrie 2017 și primul concurs internațional (Cupa Țărilor Central Europene). Ultimul concurs, Cupa Cetății, s-a desfășurat la Complexul Turistic de Natație Târgoviște pe 5 septembrie 2021.

 


C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Șansa lui Neguț
Start în meciurile oficiale
Neguț a mers la campioana României
Calificare fără emoții
Izvor nesecat de talente
CSȘ Târgoviște merge bine în Liga Elitelor U15
Antrenorii tineri încep să confirme la înot
Neguț merge la CFR Cluj
Neguț, un exemplu de urmat
Viitorul Sălcioara ocupă primul loc în Promoție Sud


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Facturiada

Ei bine, românii au trăit-o / o trăiesc și p-asta: schizofrenica facturiadă. Căci companiile furnizoare de energie – gaze naturale și electricitate – și care sunt în mâinile străinilor, apucați de o schizofrenică, da, poftă de a-și spori fabulos profitul, au pus nenorocite biruri pe existența românilor amărășteni. Și au trecut la execuție: au pus pe facturi niște sume de plată... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale