Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.03.2023 00:09

Se joacă intens în fotbalul județean


A A

Competiții pasionante la juniori

Competiții pasionante la juniori

* De la Juniori U9 și până la Juniori U19, pe stadioanele județului se dispută săptămânal zeci de meciuri

 

Patru victorii gazde, trei succese oaspeți și un egal s-au consemnat în etapa Juniorilor U19 de la Liga a 4-a. Lider rămâne Străjerii Răzvad (foto), în timp ce Gura Șuții profită de eșecul celor de la Potlogi și urcă pe poziția secundă. Colacu obține un succes important și continuă să lupte pentru locurile fruntașe. Rezultate: Voinești – Bucșani 17-0, Ungureni – Ziduri 1-6, Crețu – Fieni 0-0, Unirea Bucșani – Gura Șuții 0-5, Titu – Moroeni 5-0, Colacu – Potlogi 3-1, Șuța Seacă – Răzvad 0-11, Burduca – Brezoaele 5-3.

Valea Lungă, lider în Liga a 5-a Nord

O rundă dominată de gazde în competiția Juniorilor U19 în Seria Nord a Ligii a 5-a, care câștigă 7 din cele 8 jocuri disputate. Valea Lungă rămâne lider, în timp ce Dărmănești și Gheboaia se țin aproape. Toate s-au impus în prima etapă din retur, cu meciuri susținute pe teren propriu. Rezultate: Adânca – Săcueni 2-0, Ulmi – Ocnița 3-1, Rățoaia – Vlădeni 3-1, Dărmănești – Colibași 3-2, Valea Lungă – Raciu 8-3, Comișani – Tătărani 0-1, Gheboaia – Viișoara 2-0, Mărcești – Gura Ocniței 8-2. Finta a stat.

Braniștea conduce în Liga a 5-a Sud

O etapă în care gazdele și oaspeții și-au împărțit victoriile în Liga a 5-a, Seria Sud, Juniori U19, câte 4, în timp ce o partidă s-a terminat la egalitate. Braniștea își consolidează poziția de lider, Poiana nu cedează în lupta pentru locul 1, în timp ce Corbii Mari urcă pe podium, profitând de eșecul celor de la Vișina, la Urziceanca. Rezultate: Urziceanca – Vișina 16-1, Dobra – Cobia 1-5, Jugureni – Tărtășești 1-6, Poiana – Picior de Munte 6-0, Mogoșani – Zăvoiu 2-1, Nucet – Odaia Turcului 1-1, Corbii Mari – Răscăeți 10-0, Văcărești – Braniștea 1-5, Tomșani – Bolovani 3-4.

CSȘ Târgoviște și Chindia, cele mai bune la Juniori U15

S-a reluat și întrecerea Juniorilor U15, unde CSȘ și Chindia Târgoviște conduc ierarhia, la egalitate de puncte (19). Flacăra Moreni, FC Găești și Viitorul Petrești se țin aproape de echipele fruntașe (16). Rezultate: Kinder – Fieni 6-2, Vișina – Chindia 0-11, Găești – Lungulețu 4-0, Petrești – Nucet 1-0, Flacăra – CSȘ Târgoviște 0-3. S-au mai jucat la nivel județean meciuri la Juniori U13, Juniori U11 și Juniori U9.

 

 

 

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Promovarea, următorul obiectiv pentru Recolta Gura Șuții
Comisia de Disciplină și Etică a făcut lumină într-un caz nebulos
Cherchez, Chindia are nevoie de tine!
Comunal Valea Lungă e câștigătoare la Juniori U19
Fără noutăți legate de Chindia
Florin Anton, noul antrenor de la Urban Titu
Gura Șuții se pregătește pentru barajul de promovare
Străjerii, aproape de calificare
Capul lui Ghergu vrea!
Promovarea se decide în ultima etapăPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Județul Dâmbovița - de la trecutul istoric la perspective în secolul XXI (partea a III-a)

Și mulți au constatat această realitate și cu prilejul recentelor „Zile ale județului Dâmbovița”, zile în care am străbătut acest meleag de țară prin mai multe zări ale sale, prilej de a vedea la fața locului cum de la Potlogiul brâncovenesc și Găeștiul lui Gheorghe Zamfir, și „orașul aurului negru” Moreni, și Pucioasa, care păstrează încă amintirea faimosului general Kiselleff, cel ce i-a descoperit... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale