Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.05.2024 00:16

Astăzi,


A A

Competiția Națională de Business Plan, etapa din 2024, găzduită la Târgoviște

Competiția Națională de Business Plan, etapa din 2024, găzduită la Târgoviște

*Competiția este destinată elevilor care reprezintă firmele de exercițiu calificate la etapa națională, din fiecare regiune a țării

 

Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița organizează vineri, 17 mai 2024, etapa națională a Competiției Business Plan, ediția a XIII-a, 2024, în colaborare cu diverse entități educaționale și economice. Festivitatea de deschidere a competiției va avea loc la Centrul Internațional de Conferințe-Corpul K al Universității Valahia din Târgoviște, iar festivitatea de premiere este programată să aibă loc în aceeași zi, la ora 16:00.

Competiția este destinată elevilor care reprezintă firmele de exercițiu calificate la etapa națională, din fiecare regiune a țării. Scopul acestei competiții este dezvoltarea competențelor antreprenoriale ale elevilor și familiarizarea acestora cu activitățile specifice mediului economic. În etapa națională, vor concura opt firme de exercițiu care au fost desemnate câștigătoare în etapele regionale.

„Elaborarea unui plan de afaceri este pentru orice potențial antreprenor care dorește să inițieze o afacere, cheia succesului. Într-un mediu concurențial tot mai dinamic, antreprenorii trebuie să identifice punctele tari, punctele slabe ale ideii de afaceri propuse, resursele de care dispun, bugetul, avantajele față de competitorii direcți, indirecți și orice alte elemente relevante pentru reușita în afaceri. Dezvoltarea competențelor antreprenoriale la elevi, implicarea lor în competiții oferă multiple premise viitorilor absolvenți de liceu pentru integrarea pe o piață a muncii într-o continuă schimbare”, a declarat Adriana-Magdalena TUDOSE, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița.

 

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

195 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Modernizarea Școlii Gimnaziale de la Românești, pe ultima sută de metri
Dezvoltarea fondurilor de vânătoare atrage interesul vânătorilor profesioniști
Apa potabilă, în pericol din cauza secetei
Exporturile și importurile, în picaj
Schimbările climatice afectează vegetația în Dâmbovița
Seceta va afecta producțiile de porumb și floarea soarelui
Fermierii pot depune cererile pentru decontarea motorinei
Apicultorii pot depune cererile de plată pentru intervenții
Reabilitări de amploare în spațiile de parcare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană

După alegerile europene, se conturează temele Agendei Europene 2024-2029. Alegerile europene 2024 confirmă trendul „unei mai puține cooperări europene” și al „promovării mai puternice a interesului național”. Mesajele diferă în funcție de liderii țărilor membre și doctrina partidelor aflate la putere, dar constatãm o situație nouă la nivel european.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale