Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.01.2023 00:09

Concluzii după un an plin


A A

Ciprian Prisăcaru, mulțumit de activitatea din fotbalul județean

Ciprian Prisăcaru, mulțumit de activitatea din fotbalul județean

* Încă mai există nemulțumiri, în special legate de calitatea arbitrajelor, însă conducerea AJF Dâmbovița oferă asigurări că acest lucru se va schimba

 

De la numirea lui Ciprian Prisăcaru în funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița au fost inițiate destul de multe proiecte interesante, menite să ajute la dezvoltarea fotbalului județean. Multe lucruri s-au schimbat în bine, scandalurile au dispărut, în mare măsură, iar acolo unde au mai apărut, s-au luat decizii radical,e pentru a înțelege că s-a greșit, astfel că fotbalul dâmbovițean arată mai bine decât în mandatul fostei conduceri. Încă există nemulțumiri, în special legate de calitatea arbitrajelor, însă conducerea AJF Dâmbovița oferă asigurări că acest lucru se va schimba.

„Sportul oferă ierarhii, în afară de pasiuni”

Ciprian Prisăcaru a transmis că nivelul fotbalului dâmbovițean a crescut, dovadă fiind faptul că lupta pentru promovare, în toate eșaloanele, este mai încinsă decât în anii trecuți. „Fotbalul dâmbovițean a intrat într-o eră de normalitate, într-o eră a dezvoltării. Sigur că toți factorii care contribuie la desfășurarea și la dezvoltarea acestei activități sunt pozitivi. Începând de la implicarea tuturor persoanelor, de la predictibilitatea pe care o are această activitate, sistemul de promovare/retrogradare este unul atractiv și toată lumea știe la ce să se aștepte, astfel că toți își propun obiectivele în funcție de acest lucru. Înainte nu exista acest lucru, se stabilea cine promova și cine retrograda, după ce se termina campionatul. Sportul oferă ierarhii, în afară de pasiuni. Ca urmare a transparenței impuse, vedem și o disputare mai dinamică a campionatului. Mai multe echipe care se bat la promovare, mai multe echipe care luptă pentru salvarea de la retrogradare. Toate jocurile se dispută aprig, nu mai sunt jocuri la care echipele merg doar ca să se prezinte, sau dacă mai sunt, sunt din ce în ce mai puține”.

Acțiune interesantă

Prisăcaru a vorbit și despre petrecerea de final de an a arbitrilor, eveniment la care au participat și nume grele din istoria arbitrajului dâmbovițean „Arbitrii și observatorii, într-o anumită măsură, au  cam același obiectiv, creșterea calității arbitrajelor. Petrecerea de sfârșit de an nu a fost o simplă petrecere, a fost o gală a arbitrajului dâmbovițean. Au fost invitate și patru personalități marcante, poate cei mai importanți oameni din arbitrajul dâmbovițean all-time, începând cu Șerban Necșulescu, Ion Tănase, Ioan Negoescu, toți trei arbitrii de primă ligă, domnul Ion Coman, care a și condus CJA timp de vreo 18 ani. I-am adus în fața arbitrilor, ca aceștia să vadă că înaintea lor au fost alții care au dus steagul, pe cele mai înalte culmi”.

 

 

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sorana Cîrstea, eliminată în sferturi la Indian Wells
Viitorul nu sună prea roz
Petrea, nemulțumit după prima etapă din play-out
Prezenți la Etapa Regională a Juniorilor U14
Chindia a ajuns pe loc de baraj
Pe ultima linie dreaptă
Surpriză neplăcută la Moreni
Ziduri câștigă derby-ul cu Voinești
Liderii pierd la Juniori U19
Editorial sportiv: Lovitura de la colț!Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

ChatGPT redeschide lupta pentru supremația informației (II)

La prima prezentare a produsului, undeva pe la sfârșitul anului 2022, ChatGPT menționa că utilizează anumite bazele de date, adică documente publicate înainte de anul 2019. Normal, dimensiunea bazelor de date actualizate este o direcție clară de acțiune. Companiile care prestează servicii în acest sector scanează și indexează o cantitate enormă de documente în fiecare zi.

O parte... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale