Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.10.2021 00:19

Ieri, deși proiectele au fost adoptate pe bandă rulantă


A A

Centrul social de la Țuicani, mărul discordiei în ședința CJD

Centrul social de la Țuicani, mărul discordiei în ședința CJD

*În tabăra PNL este liniște și pace, niciun consilier liberal nu a avut nimic de obiectat sau de comentat, toți au votat la foc automat, cot la cot, cu aleșii PSD

 

34 de aleși județeni, din totalul de 35, au participat ieri la ședința ordinară a Consiliului Județean Dâmbovița aferentă lunii octombrie 2021! Aceasta a fost condusă de președintele CJD, Corneliu Ștefan, alături de care s-a aflat prefectul județului Dâmbovița, Aurelian Popa, secretarul general al CJD, Dan Popa, dar și vicepreședinții CJD, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie. Față de ordinea de zi a ședinței stabilită inițial, de 21 de puncte, au intervenit modificări în sensul că aceasta a fost suplimentată cu încă două proiecte de hotărâre.

În linii mari ședința a decurs normal, cu prezentarea proiectelor de hotărâre de către directorii de direcții din CJD și adoptarea fără nicio problemă a acestora, de regulă cu unanimitate de voturi. Au fost și proiecte de hotărâre care nu au reușit să întrunească unanimitatea, dar foate puține, în număr de trei, iar acest lucru s-a datorat celor patru consilieri județeni de la PRO România, care fie s-au abținut, fie au votat împotrivă.

Proiectele care nu au fost pe placul aleșilor județeni de la PRO România Dâmbovița, pentru că au votat împotriva lor, se referă la ,,înființarea Centrului de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități Țuicani și a Centrului de abilitare și reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități Țuicani, aprobarea organigramei, statului de funcții și regulamentului de organizare și funcționare ale Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița’’, respectiv ,,proiectul de hotărâre privind aprobarea principalilor indicatori și a documentației tehnico economice, faza proiect tehnic, pentru obiectivul – Extinderea Secției Cardiologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște’’. Reacția președintelui CJD, Corneliu Ștefan nu a întârziat, acesta declarând ulterior... ,,grupul consilierilor PRO România votează împotriva dâmbovițenilor, împotriva sănătății dâmbovițeni, împotriva extinderii Seției de Cardiologie de la Spitalul Județean’’.

Nici proiectul privind ,,aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al Serviciului public de adăpostire a animalelor aflate în pericol pe raza județului Dâmbovița, pentru care s-a emis ordin de plasare în adăpost’’ nu i-a mulțumit pe consilierii de la PRO România Dâmbovița, pentru că aceștia s-au abținut incorpore de la vot. Cu excepția acestor trei proiecte, care au întrunit majoritatea,toate celelalte proiecte au fost votate pe bandă rulantă și cu unanimitate de consilierii județeni prezenți în plen.

Cel mai vocal consilier județean a fost și de această dată Florina Mureșan, de la PRO România Dâmbovița. În tabăra PNL este liniște și pace, niciun consilier liberal nu a avut nimic de obiectat sau de comentat, toți au votat la foc automat, cot la cot, cu aleșii PSD. Poate este un semn că se coace o... alianță guvernamentală!!!!

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Primarul din Pucioasa critică administrația locală din Moroeni
„Ludovic Orban mi-a reproșat că nu l-am urmat în noua construcție politică”
Mihail Drugă, noul lider al grupului PNL din CJD
Președintele PNL Dâmbovița a fost coleg în școala militară cu Premierul României
PSD solicită revizuirea măsurilor de protecție a consumatorilor afectați de creșterea prețurilor la energie
Președintele PNL Dâmbovița, previziuni sumbre pentru 2022
"PSD își respectă promisiunea de a schimba radical abordarea în gestionarea pandemiei"
PRO România... în derivă!
Președintele PNL Dâmbovița exclude varianta alegerilor anticipate
,,Președintele PNL mi-a promis că o să avem prefect aici, dar nu a reușit”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Criza și liderii adevărați (II)

Dacă Ununea Europeană alegea răspunsul clasic, œSănătatea nu este de competența structurii europene, ci este abordată la nivelul fiecărui stat membruœ, o spun cu mâna pe inimă, nu cred că mai exista UE acum. Însă Uniunea Europeană și-a revenit ca boxerul din pumni.

După o ezitare, am observat cu toții un leadership european pe criza sanitară. Comisia Europeană a devenit forța mobilizatoare în... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale