Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.11.2022 00:13

La Voinești, realizat pe fonduri europene,


A A

Centrul de zi de la Manga, oaza de liniște a seniorilor

Centrul de zi de la Manga, oaza de liniște a seniorilor

*Edilul de la Voinești, Sandu Gabriel Dănuț, este foarte mulțumit că a reușit să construiască acest centru pentru înțelepții comunei, pentru că acesta este locul unde seniorii pot socializa și afla noutăți

 

Construcția Centrului de zi pentru persoane vârstnice de la Voinești, din satul Manga,  s-a dovedit a fi o investiție inspirată și utilă a autorităților locale, pentru că ea vine în sprijinul seniorilor din localitate! Edilul de la Voinești, Sandu Gabriel Dănuț, este foarte mulțumit că a reușit să construiască acest centru pentru înțelepții comunei, pentru că acesta este locul unde seniorii pot socializa și afla noi informații despre ceea ce se întâmplă în comună, în județ, în țară dar și în lume. Din când în când, pe la Centrul de zi din localitate ajung și medicii de familie, prin rotație,  pentru a se asigura că starea de sănătate a seniorilor este în parametrii normali.

„Centrul de zi  pentru vârstnici de la Voinești funcționează foarte bine. Seniorii noștri vin la centru să socializeze. Acolo merg, pe rând, și medicii de familie, este un fel de voluntariat și le mulțumesc pe această cale, și stau de vorbă, mai măsoară o tensiune, o glicemie și lucrurile merg foarte bine. Centrul  este o oază de liniște pentru seniorii comunei Voinești, este realizat pe fonduri europene. Programul este zilnic,  iar când nu sunt activități specifice avem un administrator și este deschis și sâmbăta și duminica”, ne-a declarat primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Dialoguri studențești”, prin filiala ASCOR Târgoviște
Buget pentru achiziția de carte
„Grădinițele din sistemul preuniversitar vin la noi”
Proiect pentru digitalizarea a 29 de biblioteci din județ
Dâmbovița, județul cu cele mai multe biblioteci funcționale din România
Slujire Arhierească la Mănăstirea Stelea
Numărul cititorilor se menține la un nivel ridicat
Duminica a doua din Post, a Sfântului Ierarh Grigorie Palama
Meditații la școală, în vizorul Ministerului Educației
„Ana Oprișoreanu, linie și culoare”Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

ChatGPT redeschide lupta pentru supremația informației (II)

La prima prezentare a produsului, undeva pe la sfârșitul anului 2022, ChatGPT menționa că utilizează anumite bazele de date, adică documente publicate înainte de anul 2019. Normal, dimensiunea bazelor de date actualizate este o direcție clară de acțiune. Companiile care prestează servicii în acest sector scanează și indexează o cantitate enormă de documente în fiecare zi.

O parte... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale