Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro02.04.2024 00:13

La Răzvad, pe locația fostului Cămin Cultural din satul Valea Voievozilor, se va construi...


A A

Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice

Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice

*„Am reușit să acoperim zona copiilor, zona tinerilor și a venit momentul să ne îngrijim și de vârstnicii noștri din comună”

 

Comuna Răzvad va avea  Centru de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice! Acesta  se va construi în viitorul apropiat în satul Valea Voievozilor, respectiv pe amplasamentul  fostului Cămin Cultural, o construcție veche și nefolosită care va fi dărâmată. Investiția este o premieră pentru localitate, finanțarea ei fiind  asigurată prin PNRR.  Primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru a declarat, în cadrul unei conferințe de presă de la PSD Dâmbovița, că se simțea nevoia unei astfel de investiții pe zona persoanelor vârstnice. 

„Vorbim de locația fostului Cămin Cultural unde vom construi un centru nou, un centru care să asigure asistența pentru persoanele vârstnice. Am reușit să acoperim zona copiilor, zona tinerilor și a venit momentul să ne îngrijim și de vârstnicii noștri din comună. Pentru ei am pregătit acest proiect care va fi derulat prin PNRR pe Componenta C13, proiect care este în asociere cu DGASPC prin Consiliul Județean Dâmbovița și cărora le mulțumesc pentru sprijin pentru că altfel nu am fi putur să obținem un punctaj maxim și să fim printre primele proiecte aprobate la nivel de țară. Suntem primul pe județ și printre primele 5 pe țară. Acest proiect este în valoare de 7.253.482 lei, cu TVA inclus, și se află în faza de proiectare, a fost făcut studiul de fezabilitate, acum se lucrează la proiectul tehnic iar în perioada următoare va fi scoasă la licitație execuția propriu zisă. Pentru acest proiect estimăm ca în a doua parte a anului să începem efectiv lucrările. Construcția propriu zisă va fi pe locația fostului cămin cultural din Valea Voievozilor, vizavi de Școala din Valea Voievozilor, pe care îl vom dărâma pentru că este o clădire veche și nefolosită. Acolo vom construi acest centru de îngrijiri pentru persoane vârstnice”, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă de la PSD Dâmbovița, primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru.

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

PSD Dâmbovița, final de analiză în teritoriu
Teren modern de sport, construit prin PJDL
Pensionarii, nemulțumiți de pensiile care nu țin pasul cu inflația
Lucrări avansate la DN 7 Bâldana - Titu
Contabilii cer eliminarea E-TVA și oprirea „dictaturii fiscale”
Finanțarea pentru medicii de familie și cei din Ambulatoriu
Privatizarea Automecanica Moreni, o misiune (im)posibilă
„Codul Fiscal se schimbă de sute de ori pe an”
Șantierele feroviare, în colimatorul Ministerului Transporturilor
Energia electrică, asigurată prin panouri fotovoltaice


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană

După alegerile europene, se conturează temele Agendei Europene 2024-2029. Alegerile europene 2024 confirmă trendul „unei mai puține cooperări europene” și al „promovării mai puternice a interesului național”. Mesajele diferă în funcție de liderii țărilor membre și doctrina partidelor aflate la putere, dar constatãm o situație nouă la nivel european.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale