Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro31.01.2023 00:18

Unii șoferii s-au bucurat prea mult de prima zăpadă...


A A

Cascadorii rutiere, penalizate de polițiști

Cascadorii rutiere, penalizate de polițiști

Curbe strânse, motoare turate la maximum, derapaje și drifturi pe zăpadă! În parcarea unui supermarket din Pucioasa, în mai multe seri, de când a venit și prima zăpadă, câțiva tineri din oraș au găsit o modalitate de a-și petrece timpul, imediat după lăsarea întunericului.

Zăpada care s-a așternut în ultimele zile i-a făcut pe aceștia să trăiască senzații tari în parcarea magazinului, făcând drifturi printre stâlpii de iluminat public. Au fost surprinse imagini video de locuitorii din blocurile aflate în apropierea magazinului. Tinerii și-au arătat îndemânarea la volan și au făcut chiar și cerculețe din zăpadă.

Totuși, șoferii „cascadori” au rămas doar cu adrenalina după această ispravă. Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Dâmbovița a anunțat într-un comunicat de presă că au fost identificați toți cei trei conducătorii auto și au rămas fără permis de conducere timp de 30 de zile.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița este abilitat să comunice următoarele: La data de 28 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa s-au sesizat din oficiu și au efectuat verificări pentru identificarea tuturor persoanelor care ar fi efectuat drifturi în parcarea unei societății comerciale, fiind exploatate imaginile video existente. În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat trei conducători auto care au fost sancționați contravențional, iar, ca măsură complementară, s-a dispus reținerea permisului de conducere pentru 30 de zile. Precizăm că realizarea intenționată a unui derapaj controlat al vehiculului în vederea întoarcerii sau rotirii acestuia ori întoarcerea vehiculului prin folosirea frânei de ajutor sau pornirea vehiculului de pe loc prin patinarea excesivă, în gol, a roților motoare se sancționează cu 4-5 puncte amendă (580 - 725 de lei) și cu măsura complementară a reținerii permisului de conducere pentru 30 de zile”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Dâmbovița.

 

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Locuințele sociale și Spitalul Județean, în vizorul Consiliului Județean
Lumea între ciocniri de valuri (II)
Parada Copilului, eveniment de amploare la Târgoviște
Campania „Donează sânge, salvează o viață!”
Măsurile afirmative pentru elevi, discutate de Grupul Mixt de Lucru pentru Romi
Lumea între ciocniri de valuri (I)
Greva profesorilor, punct fierbinte în Colegiului Prefectural Dâmbovița
Mitropolitul Nifon a premiat Corul Excelsior al Seminarului Teologic
Asistența socială pentru vârstnici, în vizorul pensionarilor
Muzeul Național al Poliției Române are nevoie de lucrări de conservarePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lumea între ciocniri de valuri (II)

GEORGE COANDĂ


Fascinant, nu? Oare, însă umanitatea, estabilishment-ele și leadership-urile sociale, economice, politice cu deosebire au luat seama la vuietul celui de-al Treilea Val al Schimbării care se auzea încă de acum patru decenii și mai bine? Se pare că nu. Că interesele imediate și meschine, și egocentriste ale corporatismului, mai ales ale celui american, au făcut ca „șocul viitorului”, teoretizat de același... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale